Bel ons op 085 8200784

Marmeren vloer laten reinigen in Zwolle marmerenvloer

Reinigt u uw marmeren vloer zelf, dan verwijdert u alleen oppervlakkige viezigheden. Wilt u dat uw vloer 100% schoon wordt? Dan kunt u beter een reinigingsexpert inschakelen voor het schoonmaken van uw vloer. Chem-Dry Ramaker komt graag naar u toe om uw vloer onder handen te nemen. 

Neem contact met ons op

Een vakkundig, snelle én milieuvriendelijke reiniging 

Wij houden ons al jaren bezig met het reinigen van verschillende soorten vloeren, waaronder ook vloeren van marmer. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij ons zeker reinigingsexpert noemen. Maakt u gebruik van onze diensten, dan heeft u de garantie dat uw vloer vakkundig en snel schoongemaakt wordt. 

Daar komt nog bij dat wij uw vloer helemaal milieuvriendelijk reinigen. Wij maken namelijk geen gebruik van chemische stoffen die schadelijk zijn voor het milieu, maar gebruiken milieuvriendelijke zepen om uw vloer schoon te maken. 

Uw vloer gereinigd voor een lage prijs 

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zijn vloer door een expert kan laten schoonmaken. Daarom bieden wij onze dienstverlening voor een aantrekkelijk lage prijs aan. Ook met een kleiner budget kunt u gebruik maken van onze dienstverlening voor het reinigen van uw marmeren vloer. 

Waarom Chem-Dry Ramaker? 

Chem-Dry Ramaker is al 20 jaar actief in het vak. Wij maken geen gebruik van schadelijke zepen bij het schoonmaken van uw vloer, rekenen nooit voorrijkosten en geven een garantie op al onze werkzaamheden. 

Wilt u meer weten over ons bedrijf voordat u ons inschakelt voor het schoonmaken van uw prachtige vloer van marmer? Neem dan contact met ons op. Wilt u direct een afspraak maken voor het laten reinigen van uw vloer in Zwolle, dan kunt u ook contact met ons opnemen. Wij komen graag zo snel mogelijk bij u langs.