Bel ons op 085 8200784

Huisstofmijt bestrijden

Heeft u last van huisstofmijten? Dat is heel vervelend, maar rniet te voorkomen. U kunt immers allergisch zijn voor huisstofmijten. Anders gezegd, bent u niet allergisch voor huisstofmijten, deze zijn onschadelijk, maar voor de uitwerpselen van huisstofmijten. Deze komen namelijk in de lucht en via de lucht in uw luchtwegen. Hierop reageert uw lichaam en daardoor kan u een huisstofmijtallergie klachten krijgen.

Bestrijd de huisstofmijt

Hoe bestrijdt u huisstofmijten?

Kort gezegd, niet. Huisstofmijten zitten nou eenmaal in uw huis en deze zijn lastig volledig te bestrijden. De huisstofmijten zijn minuscuul kleine beestjes die niemand met het blote oog ziet.

Hoe bestrijden wij huisstofmijten?

Doormiddel van milieuvriendelijke reinigingsproducten. Hierdoor is de betrijding onschadelijk voor u en de oppervlakte die we reinigen. Want in de tijd dat wij de huisstofmijten bestrijden, bestrijden we tegelijkertijd het vuil en vlooien. Want de reinigingproducten die we gebruiken hebben een multifunctionele werking. Ook zijn onze reinigingsproducten op alle stoffen en oppervlakten te gebruiken. Hierdoor kunnen wij elke plek reinigen die bestreden moet worden van huisstofmijten.

Waarom zou u voor ons kiezen?

Bij ChemDry Ramaker weet u zeker dat alles goed gereinigd wordt en dat de huisstofmijt goed wordt bestreden. Wij reinigen ook milieubewust, dus we zorgen ervoor dat niemand last heeft van de bestrijding.

Zou u meer willen weten?

Wij beantwoorden graag uw vragen, lossen graag problemen op of sparren over hoe we een probleem gaan aanpakken. Neem dus gerust contact met ons of stel uw vraag in onderstaand contact formulier.

Dit formulier maakt gebruik van Google ReCaptcha. Accepteer marketing cookies om het formulier te versturen.

Uw gegevens