Bel ons op 085 8200784

Verwijderen van allergenen en bacteriën

Overal in onze omgeving komen allerlei stoffen zoals huisstofmijt, organismen en deeltjes voor. Hier heeft u niet altijd last van, maar u kunt wel problemen ondervinden als er te veel deeltjes in de omgeving zijn of als u hier allergisch voor bent.

Chem-Dry Ramaker is gespecialiseerd in het verwijderen van verschillende soorten deeltjes in de lucht, voor een fijnere woon- en werkomgeving. Meer over onze dienstverlening, leest u op deze pagina.

Wat zijn allergenen en bacteriën?

Allergenen zijn stoffen waar u een allergische reactie op kunt krijgen, zoals een huisstofmijtallergie. Heeft u hooikoorts, dan bent u bijvoorbeeld allergisch voor pollen in de lucht. Daarnaast krijgt u de hele dag door te maken met bacteriën: micro-organismen die een schadelijk effect kunnen hebben op uw lichaam.

Waarom is het belangrijk om de deeltjes te verwijderen?

Veel micro-organismen verrichten goed werk, maar dan moet het evenwicht aan de micro-organismen wel reëel zijn. Heeft u te veel van de micro-organismen in uw woonomgeving, dan krijgt u te maken met vieze geurtjes, maar ook met vieze tapijten en meubelstukken. Zitten er deeltjes in de lucht waar u allergisch voor bent, dan kan dit schadelijk zijn voor uw gezondheid.

Hoe worden de deeltjes verwijderd?

Chem-Dry Ramaker is uw betrouwbare en ervaren partner in het verwijderen van deeltjes in de lucht. Het tapijt, karpet en de gestoffeerde meubels in uw woning, fungeren als reusachtige filters voor alle deeltjes in de lucht. De deeltjes worden ingesloten en zo uit de lucht gehouden die we dagelijks inademen. Echter, ook deze filter kan verzadigd raken. Is dit het geval, dan kunt u de stof laten behandelen om problemen te voorkomen.

U kunt zelf zorgen voor gezondere binnenlucht in uw omgeving door het tapijt schoon en in goede conditie te houden. Verder is het belangrijk om uw meubelstukken en vloerbekleding regelmatig te laten behandelen door een professional, om te voorkomen dat de 'filters' verstopt raken. Chem-Dry Ramaker helpt u graag met de professionele reiniging van tapijt, karpet en gestoffeerde meubels, zodat de deeltjes weer door het stof opgenomen kunnen worden en niet in de lucht terecht komen. Chem-Dry Ramaker verwijderd voor 95% alle allergenen op uw meubelstukken en tapijten. Neem contact met ons op voor meer informatie.