Bel ons op 085 8200784

Schoonmaak scholen

school laten schoonmakenHygiëne is een belangrijk ding binnen de school. Een schone school houdt ziektes ver buiten de deur. Bovendien draagt een schoon gebouw bij aan een beter imago van de school. Het reinigen en onderhouden van een scholencomplex is een kostbare zaak en deze besteedt u het liefst uit aan een professioneel schoonmaakbedrijf met de nodige jaren ervaring. U bent hiervoor bij Chem-Dry Ramaker aan het goede adres. Of het nu gaat om vloerreiniging, tapijtreiniging of meubelreiniging, wij staan altijd met veel plezier voor u klaar.

Neem contact met ons op

Welke schoonmaakdiensten worden uitgevoerd door Chem-Dry Ramaker?

Chem-Dry Ramaker maakt altijd schoon tegen een aantrekkelijk tarief. Werkzaamheden die door ons worden uitgevoerd, zijn bijvoorbeeld:

Er kunnen verschillende vloersoorten door ons worden gereinigd. Of het nu gaat om een linoleum-, PVC- of vinylvloer, Chem-Dry Ramaker weet als geen ander hoe de schoonmaak het beste kan worden uitgevoerd.

Waarom schone vloeren en onderhouden scholen zo belangrijk zijn

Hygiëne en veiligheid staan bij Chem-Dry Ramaker altijd hoog in het vaandel. Dit voorkomt nare ziektes bij mensen en kinderen. Wij werken daarom uitsluitend met milieuvriendelijke producten. Het reinigen van uw scholencomplex doen wij op zorgvuldige wijze, zonder dat wij anderen daarin tot last zijn. Wij zijn onder andere actief in Gelderland, Drenthe en Overijssel voor het uitvoeren van schoonmaakwerk. Laat ons een belangrijke bijdrage leveren aan een veilige en zuinige school.

Alle voordelen van Chem-Dry Ramaker op een rij

Het inschakelen van Chem-Dry Ramaker voor het schoonmaken van uw scholencomplex, levert u altijd diverse voordelen op. Zo kiest u voor een bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring en worden er geen voorrijkosten in rekening gebracht. Wij maken geen gebruik van zeep en kiezen daarom voor milieuvriendelijke producten. Vanzelfsprekend krijgt u garantie op de werkzaamheden die door ons worden uitgevoerd. Kortom, neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of mail ons voor een schoonmaakafspraak.