Bel ons op 085 8200784

Professionele hulp bij calamiteiten

Calamiteiten kunt u niet plannen, daar krijgt u helaas altijd onverwacht mee te maken. Chem-Dry Ramaker staat voor u klaar als het zo ver is. Zo bieden wij een professionele en complete calamiteitenservice, waar u gebruik van kunt maken als u te maken krijgt met een bepaalde calamiteit. Meer over onze complete calamiteitenservice, leest u op deze pagina. 

Neem contact met ons op

Professionele hulp bij waterschade

Heeft u te maken met waterschade, bijvoorbeeld door een grootschalig lek? Dan helpen wij u graag met deze vervelende situatie om te gaan. Ten eerste wordt het water verwijderd, om vervolgens het natte tapijt uit te zuigen, het meubilair te verplaatsen en blowers en bouwdrogers te gebruiken om de ruimte te drogen. Na het drogen van de ruimte, wordt de schade opgenomen. 

In overleg met u wordt er na de inspectie van de schade aan plan opgezet. Wij kunnen het tapijt verwijderen en vervangen door een nieuw tapijt, maar wij kunnen ook enkel het ondertapijt vervangen. Is het niet nodig om uw tapijt te vervangen? Dan zorgen wij ervoor dat alles helemaal droogt en helemaal in de oude staat wordt teruggebracht.

Professionele hulp bij roet- en brandschade

Wij kunnen u ook helpen bij roet- en brandschade aan uw tapijt. Eerst wordt er gekeken in hoeverre uw tapijt beschadigd is, zodat wij precies kunnen zien wat er moet gebeuren om het tapijt te behandelen. Door diverse proefreinigingen uit te voeren op zowel uw tapijt als uw meubilair, kunnen we u het beste resultaat garanderen. Wilt u meer weten over onze werkwijze bij waterschade, roetschade en/of brandschade? Neem dan contact met ons op, zodat wij u hier meer over kunnen vertellen.