Bel ons op 085 8200784

Meubelreiniging

Meubelreiniging bij Chem-Dry Ramaker HoogeveenUw stoel of bankstel heeft een grote vlek die u er maar niet uit krijgt. De enige oplossing is het vervangen van uw stoel of bankstel. Echter, het vervangen van dit vieze meubilair of deze stoffering kost veel geld. Vooral als uw meubilair kwalitatief nog goed is. Het is daarom zonde om dit te vervangen.

Direct contact opnemen Bank laten reinigen?

Ook reiniging bij u thuis is mogelijk

Chem-Dry Ramaker biedt voor u de ideale oplossing, namelijk het reinigen van uw meubilair. Door dit regelmatig schoon te laten maken, gaat het jaren langer mee. Uw meubilair kan zowel bij u thuis als bij ons in de werkplaats gereinigd worden.

Het reinigen van uw meubels door ons heeft vele voordelen:

Vriendelijk voor het milieu

Wij hechten veel waarde aan het milieu. Wij zullen daarom ook geen chemische goedjes gebruiken die het milieu aantasten. Wij behandelen uw gestoffeerde meubels intensief met behulp van koolzuur. Dit proces kent een uiterst veilige methode voor mens en dier. Vele miljoenen microscopische koolzuurbelletjes drukken het vuil naar boven.

Daarna wordt dit vuil met grote zuigkracht verwijderd. Het opdrogen gaat relatief snel, waardoor stofmijt, meeldauw en bacteriën geen kans krijgen zich te vermenigvuldigen. Uw bank, kantoorstoelen en andere meubels worden weer schoon en fris en zien er weer zo goed als nieuw uit.

Meubelreiniging door Chem-Dry

Meubelreiniging in uw woonplaats zonder voorrijkosten

Chem-Dry Ramaker is actief in de provincies, Drenthe, Overijssel en Gelderland. Wij rekenen geen voorrijkosten, dus vraag gerust een offerte aan!

Vraag meer informatie aan

Wilt u vlekken in uw meubels laten verwijderen? Of heeft u andere vragen? Vul dan onderstaand formulier in. 

Dit formulier maakt gebruik van Google ReCaptcha. Accepteer marketing cookies om het formulier te versturen.

Uw gegevens