Bel ons op 085 8200784

Onderhoud en reiniging van natuurstenen vloeren

Onderhoud en reiniging van natuurstenen vloerenEen natuurstenen vloer is schitterend en zeer slijtvast. Wel zijn er verschillen in slijtvastheid tussen de verschillende soorten natuursteen zoals leisteen, kalksteen of marmer. Na verloop van tijd kunnen er desondanks  door het gebruik vlekken of krasjes ontstaan in het vloeroppervlak.

Omdat natuursteen een natuurproduct is kan het oppervlak nogal verschillen. De poriën van het gesteente en de omliggende voegen kunnen vuil bevatten waar bacteriën en schimmels zich in nestelen. Chem-Dry Ramaker maakt gebruik van milieuvriendelijke middelen en specialistische schoonmaakapparatuur om uw vloer weer in goede conditie te brengen.

De juiste behandeling voor uw natuurstenen vloer

De specialistische Chem-Dry reinigingsmethode verwijdert vuil en aanslag op vakkundige wijze. Uw natuurstenen vloer is vaak na een korte droogtijd van 4 uur weer te belopen. Zelf de handen uit de mouwen steken en uren schrobben is niet nodig. Wij reinigen de vloer op milieuvriendelijke wijze zodat het vloeroppervlak en de voegen weer in optimale staat zijn gebracht. Na het reinigen kan tevens een preventieve beschermlaag aangebracht worden. Wilt u een passend advies voor uw natuurstenen vloer? Wij komen graag bij u langs.

Vraag meer informatie aan

Voor vragen of het maken van een afspraak om uw natuurstenen vloer te laten reinigen (of periodiek laten onderhouden) kunt u onderstaand formulier invullen.

U kunt ons altijd bellen op 0800-0201069

Dit formulier maakt gebruik van Google ReCaptcha. Accepteer marketing cookies om het formulier te versturen.

Uw gegevens