Bel ons op 085 8200784

De bekleding van uw bureaustoel reinigen

De bekleding van uw bureaustoel reinigen bij Chem-Dry Ramaker HoogeveenMoet uw bureaustoel hoogstnodig gereinigd worden? Zitten er kringen, vlekken, nare geurtjes of grote hoeveelheden stof in de bekleding van uw bureaustoel? Dagelijks zijn er medewerkers die eten op hun werkplek. Hierdoor vallen etensresten en andere bacteriën op de bekleding van uw vergaderstoel, waardoor uw bureaustoel erg onhygiënisch wordt.

Het reinigen van uw kantoor meubilair, kantoorstoelen of zitmeubels is erg belangrijk. U laat niet alleen een nettere indruk achter bij uw klanten, ook uw personeel zal profiteren van een gezondere werkomgeving. Uit diverse Arbo-onderzoeken is gebleken dat de productiviteit van medewerkers stijgt, wanneer zij in een schonere werkomgeving werken. Chem-Dry Ramaker kan uw bureaustoelen reinigen en ervoor zorgen dat ze er weer als nieuw uitzien.

De stoffering van uw bureaustoel weer schoon en fris

Chem-Dry Ramaker is specialist in het reinigen van bureaustoelen en zitmeubels. Wij reinigen regelmatig bureaustoelen of ander kantoormeubilair voor kantoren, horecagelegenheden, overheidsgebouwen, banken, magazijnen of andere bedrijven. Door onze speciale Chem-Dry methode wordt uw bureaustoel voorzichtig en milieuvriendelijk gereinigd. Het eindresultaat is een perfect gereinigde bureaustoel en een hygiënisch werkklimaat.

Waarom bedrijven hun bureaustoel laten reinigen door Chem-dry Ramaker

Vraag meer informatie aan

Wilt u uw bureaustoel, kantoorstoel of vergaderstoel grondig laten reinigen? Of heeft u andere vragen? Vul dan onderstaand formulier in.

Dit formulier maakt gebruik van Google ReCaptcha. Accepteer marketing cookies om het formulier te versturen.

Uw gegevens