Bel ons op 085 8200784

Schoonmaak bedrijfspanden

bedrijfspand laten schoonmakenDe staat van uw bedrijfspand heeft grote invloed op het imago van uw bedrijf. Ziet het pand er netjes en representatief uit, dan heeft dit een positieve invloed op uw imago. Is het pand wat minder goed onderhouden, dan kan dit uw imago negatief beïnvloeden. Toch kunt er niet altijd iets aan doen dat uw kantoorpand er niet zo netjes uit ziet. Houdt u uw bedrijfspand goed schoon, maar ziet het geheel er toch niet helemaal netjes uit? Dan helpt Chem-Dry Ramaker u graag om hier verandering in te brengen. 

Neem contact met ons op

Professionele reiniging door Chem-Dry Ramaker

Sommige dingen kunt u zelf niet goed schoonmaken en kan een standaard schoonmaakbedrijf ook niet voor u reinigen. Denk hierbij aan de vloer van uw bedrijfspand, de meubels in uw bedrijfsruimte of het tapijt op de grond. Chem-Dry Ramaker kan deze zaken wel voor u reinigen. Wij hebben al vele jaren ervaring in het reinigen van standaard bedrijfsvloeren, meubels in kantoren en tapijten in bedrijfspanden. Wij stoppen pas met schoonmaken als uw pand of kantoor er weer zo goed als nieuw uit ziet, net alsof u net in het pand bent getrokken met uw bedrijf. 

Zelfs een linoleum vloer kan door onze schoonmakers gereinigd worden. Om het ingelopen vuil te verwijderen, halen wij de toplaag van de vloer af. Deze laag plaatsen wij opnieuw, voor het beste resultaat.

De voordelen van Chem-Dry Ramaker

Het inhuren van Chem-Dry Ramaker voor het reinigen van bedrijfspanden en kantoren brengt enkele voordelen met zich mee. Ten eerste profiteert u bij ons van onze 20 jaar ervaring in het vak. Daarnaast maken wij nooit schoon met zeep, maar altijd met milieuvriendelijke producten. Tot slot profiteert u bij ons van een laag tarief, zonder voorrijkosten. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.