Bel ons op 085 8200784

Werkwijze

Chem-Dry Ramaker maakt gebruik van milieuvriendelijke middelen. Het Chem-Dry proces is droger, schoner en gezonder.

Droger

Wij laten geen drijfnat, onfris tapijt achter nadat wij uw tapijt en meubels grondig hebben gereinigd. Hierdoor krijgen bacteriën geen kans om zich te vermenigvuldigen. Ook onfrisse geuren als gevolg van een te hoge vochtgraad blijven uit. Onze koolzuurreinigingsmethode verschilt sterk van reinigingsmethoden die vaak door andere bedrijven worden gehanteerd. Doordat 80% tot 90% minder vocht gebruikt wordt, kunt u de ruimtes alweer binnen één tot twee uur gebruiken.


In deze video ziet u het effect van koolzuur op vuil.

 

Schoner

Wij maken geen gebruik van zeep of poeder voor het schoonmaken van uw tapijt en meubilair. Het reinigen van uw tapijt en meubilair gebeurt namelijk grondig met milieuvriendelijke producten. Waar de normale schoonmaak het vuil juist verder in de stoffering duwt, verwijderen wij fijnstof, allergenen en huisstofmijt juist ook diep in de stoffering tussen de vezels. Daarbij komt dat reguliere reinigingsmethoden zeepresten of poederresten achterlaten en hierdoor juist weer nieuw vuil aantrekken. Door het Chem-Dry proces blijven uw tapijt en meubelen langer schoon.

Gezonder

Wij hechten veel waarde aan een gezond binnenmilieu voor mens en dier. Uit onderzoek blijkt dat het Chem-Dry proces de luchtkwaliteit in een ruimte sterk verbeterd. Wij gebruiken namelijk weinig vocht, waardoor bacteriën geen kans hebben om te groeien.

Wij hebben enkele tips voor een gezond binnenmilieu

Voordelen van onze extractiemethode:

Wij adviseren u graag

U wilt graag extra advies voor een beter binnenmilieu? Neem dan contact met ons op.

 

Dit formulier maakt gebruik van Google ReCaptcha. Accepteer marketing cookies om het formulier te versturen.

Uw gegevens