Bel ons op 085 8200784

Onderhoud en reiniging van linoleum vloeren

Onderhoud en reiniging van linoleum vloeren bij Chem-Dry Ramaker HoogeveenU kunt bij Chem-Dry Ramaker terecht voor het reinigen van linoleum vloeren. Linoleum is een elastisch materiaal dat vaak toegepast wordt in vloeren van scholen, ziekenhuizen, openbare gebouwen en kantoren.

Linoleum wordt nog wel eens door elkaar gehaald met andere elastische vloermaterialen zoals pvc en vinyl, maar is toch een heel ander product. Linoleum is een natuurlijk materiaal dat bestaat uit een mengsel van kurk, houtmeel en kleurpigment, aan elkaar verbonden door aan de lucht blootgestelde lijnolie. Het is zeer duurzaam; een goed onderhouden linoleumvloer kan tientallen jaren blijven liggen, zonder dat de kwaliteit erg achteruit gaat.

Onderhoud van linoleum vloeren

Linoleum vloeren vragen heel veel arbeidsintensief onderhoud. Als dit niet (goed) wordt uitgevoerd zijn de gevolgen groot, zoals het niet meer kunnen herstellen van de uitstraling, verlies van kleur en een beschadigde toplaag.

Het onderhoud van een linoleum vloer is intensief en specialistisch en kan daarom het beste aan een specialist worden overgelaten. Wij kunnen u dit onderhoud uit handen nemen door er voor te zorgen dat uw linoleum vloer periodiek wordt gestript en voorzien van een nieuwe waslaag. Hiervoor werken wij met kwaliteitsproducten van Ecolab. Zo houdt u uw vloer langer goed en kunt u er nog tientallen jaren plezier van hebben.

Linoleumonderhoud in uw woonplaats zonder voorrijkosten

Chem-Dry Ramaker is actief in de provincies Drenthe, Overijssel en Gelderland. Wij rekenen geen voorrijkosten, dus vraag gerust een offerte aan!

Vraag meer informatie aan

Wilt u uw linoleum vloer laten reinigen of periodiek laten onderhouden? Of heeft u andere vragen? Vul dan onderstaand formulier in.

Dit formulier maakt gebruik van Google ReCaptcha. Accepteer marketing cookies om het formulier te versturen.

Uw gegevens