Bel ons op 085 8200784

Toepassingen

Chem-Dry Ramaker heeft al 20 jaar ervaring met het reinigen van verschillende soorten vloeren en meubels. Door onze jarenlange ervaring in het schoonmakersvak, kunnen wij vele soorten schoonmaak diensten aanbieden. Om welke diensten het precies gaat, leest u op deze pagina. 

Bedrijfspanden en kantoren

Ten eerste kunnen wij u helpen met het reinigen van de vloer en/of meubelstukken in uw bedrijfspand of kantoor. Wij reinigen stoffen vloerbedekking, maar kunnen ook linoleum vloerbedekking reinigen. 

Scholen

Ook schoolinstellingen kunnen bij Chem-Dry Ramaker terecht voor een grote schoonmaak. In scholen reinigen wij niet alleen vloeren, maar ook stoffen meubelstukken. Hierbij gebruiken wij geen chemische schoonmaakmiddelen, maar enkel milieuvriendelijke en volledig veilige producten. 

Bedrijfshallen

In bedrijfshallen ligt doorgaans een betonnen vloer. Komen hier vlekken op, dan zijn deze lastig te verwijderen. Wij kunnen ondernemers hierbij helpen. Door speciale schoonmaakmiddelen en schoonmaaktechnieken te gebruiken, verwijderen wij zelfs de meest hardnekkige vlekken in betonnen vloeren. Door gebruik te maken van onze diensten, ziet de vloer in uw bedrijfshal er weer zo goed als nieuw uit. 

Overigens kunnen wij ook andere soorten vloeren in uw bedrijfshal reinigen. Denk hierbij aan de linoleum vloer of de gietvloer, die ook vaak in bedrijfshallen wordt gelegd.

Tandarts praktijken

Tot slot helpen wij tandartsen en huisartsen ook graag om hun werkruimte schoon te houden. Dit doen wij door het tapijt in de wachtruimte te reinigen, maar ook door de linoleum vloer in de praktijkruimte zelf te reinigen. Door de toplaag van de linoleum vloer te verwijderen en opnieuw te plaatsen, wordt zelfs het ingelopen vuil verwijderd. 

Vragen over de diensten die wij aanbieden? Neem dan contact met ons op, zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden. Om een afspraak te maken met onze schoonmakers, kunt u ook contact met ons opnemen.