Bel ons op 085 8200784

Schoonmaak tandarts- en huisartsen praktijk

praktijk laten schoonmakenHygiëne is erg belangrijk in een tandarts- en huisartsen praktijk. Niet alleen de wachtkamer of wachtkamers van uw praktijk moeten goed schoon zijn: de praktijkruimte zelf moet nog beter schoon gehouden worden. Chem-Dry Ramaker helpt u hier graag wij. Wij houden niet alleen uw wachtruimte(s) schoon, maar poetsen ook uw praktijkruimte zelf. 

Neem contact met ons op

Het reinigen van uw tandarts- en huisartsen praktijk

Chem-Dry Ramaker is gespecialiseerd in het reinigen van verschillende soorten bedrijfsruimtes, waaronder de bedrijfsruimtes van tandartsen en huisartsen. Wij hebben jaren ervaring met het reinigen van de meest vervuilde vloeren, waaronder het tapijt dat doorgaans in wachtkamers gelegd wordt. Ook kunnen wij de linoleum vloer in uw praktijkruimte reinigen. 

Bij het reinigen van uw tapijt, halen wij alle viezigheden uit de stof. Niet alleen de zichtbare viezigheden, maar ook de onzichtbare viezigheden zoals huisstofmijt. Bij het reinigen van uw linoleum vloer, verwijderen wij een klein deel van de bovenlaag van de vloer. Door deze bovenlaag opnieuw te plaatsen, wordt uw vloer pas echt goed schoon. Op deze manier kan zelfs het ingelopen vuil op de vloer verwijderd worden. 

Uw ervaren schoonmaakbedrijf met lage tarieven

Wij vinden het belangrijk dat iedereen gebruik kan maken van onze schoonmaakdiensten. Daarom rekenen wij geen hoge kosten voor onze schoonmaakdiensten, maar komen wij voor lage tarieven bij u langs. Wij rekenen zelfs geen voorrijkosten, waardoor u nooit onnodig te veel hoeft te betalen voor onze dienstverlening. Bij Chem-Dry Ramaker maakt u gebruik van professionele dienstverlening, zonder hier veel geld in te investeren. 

Meer weten over de schoonmaak diensten die wij in uw praktijkruimte uit kunnen voeren? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag door u meer te vertellen over onze dienstverlening, werkwijze en tarieven. Ook als u direct een afspraak wil maken, kunt u contact met ons opnemen.