Bel ons op 085 8200784

Antistatisch maken van uw vloerkleed of tapijt

Antistatisch maken van uw vloerkleed of tapijt bij Chem-Dry Ramaker HoogeveenKrijgt u iedere keer kleine schokjes als u de deurklink aanraakt? Dan heeft u hoogstwaarschijnlijk last van een statisch tapijt, karpet of vloerkleed. Een statisch tapijt of vloerkleed wordt vaak veroorzaakt door een lage luchtvochtigheid in de ruimte. Voor u en uw kinderen kan dit erg hinderlijk zijn, maar is zelf lastig tegen te gaan omdat de luchtvochtigheid in uw woning altijd aan verandering onderhevig is. Daarnaast trekt een statisch geladen vloerkleed of tapijt ongewenst vuil en pluisjes aan.

Chem-Dry Ramaker kan uw vloerkleed, karpet of tapijt na zorgvuldige reiniging antistatisch maken.

Uw tapijt of vloerkleed antistatisch gemaakt na grondige reiniging

Chem-Dry Ramaker reinigt vloerkleden en tapijten met de juiste professionele apparatuur en zorgt voor een fris en schoon eindresultaat. Na een zorgvuldig reinigingsproces van uw tapijt wordt onze antistatische behandeling volgens de Chem-Dry methode uitgevoerd.

Een speciale vloeistof zorgt ervoor dat de statische lading geheel verdwijnt en u nog meer kunt genieten van het resultaat van uw gereinigde vloerkleed of tapijt. Deze methode is niet alleen veilig voor mens en dier, door de speciale behandeling hebben schimmels en ander vuil geen kans om zicht te nestelen in uw tapijt. Wacht niet langer en laat uw tapijt antistatisch maken door Chem-Dry Ramaker!

De voordelen van het antistatisch maken van vloeren door Chemdry Ramaker

Vraag meer informatie aan

Uw vloerkleed, karpet of tapijt antistatisch laten maken? Of heeft u andere vragen? Vul dan onderstaand formulier in.

Dit formulier maakt gebruik van Google ReCaptcha. Accepteer marketing cookies om het formulier te versturen.

Uw gegevens