Bel ons op 085 8200784

Vloerkleed laten reinigen door Chem-Dry Ramaker         

Als u iedere dag over uw vloerkleed loopt, is het niet zo vreemd dat hier vlekken in komen. Wel kan dit erg vervelend  zijn, want door vlekken ziet het vloerkleed er wel  minder representatief en netjes uit. Wilt u de vlekken uit uw kleed laten verwijderen, maar heeft u geen idee hoe dit moet? Dan helpen wij u graag door uw kleed op professionele wijze schoon te maken. 

Neem contact met ons op

Waarom uw vloerkleed professioneel laten reinigen? 

U kunt uw kleed zelf proberen te reinigen, maar dit is niet zo eenvoudig. De kans is groot dat de vlekken gewoon in uw kleed blijven zitten, zelfs na urenlange reiniging. En gebruikt u de verkeerde schoonmaakmiddelen om uw kleed te reinigen? Dan kan uw vloerkleed zelfs kapot gaan. Wij raden u dan ook aan uw kleed door een professional te laten schoonmaken, zoals Chem-Dry Ramaker

Professionele reiniging voor een aantrekkelijk laag tarief 

Wij reinigen uw vloerkleed op professionele wijze, met de beste schoonmaakmiddelen. Deze schoonmaakmiddelen beschadigen uw kleed niet en zijn bovendien milieuvriendelijk. Ook reinigen wij uw kleed voor een aantrekkelijk laag tarief. Dit betekent dat u niet veel hoeft te investeren in onze dienstverlening, maar wel een brandschoon vloerkleed aan ons bezoek overhoudt.

Uw kleed laten reinigen? Maak direct een afspraak 

Wilt u uw kleed door een professional laten schoonmaken? Maak dan een afspraak met Chem-Dry Ramaker. U hoeft uw kleed niet naar ons te brengen: wij komen naar uw huis om uw vloerkleed te reinigen.


Wilt u meer weten over onze dienstverlening, voor u een afspraak maakt om uw kleed te laten schoonmaken door onze tapijtreinigers? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze, onze schoonmaakmiddelen en onze tarieven.