Bel ons op 085 8200784

Milieuvriendelijke vlo- en huismijtbestrijding

Milieuvriendelijke vlo- en huismijtbestrijding bij Chem-Dry Ramaker HoogeveenHeeft u last van vlooien en huismijt in uw vloerkleed, karpet of tapijt? Wanneer u huisdieren bezit of allergisch bent voor bijvoorbeeld de huisstofmijt dan is het raadzaam om uw tapijt regelmatig te laten reinigen. Chem-Dry Ramaker zorgt voor vlo- en huismijtbestrijding op milieuvriendelijke wijze. Wij maken uitsluitend gebruik van natuurlijke reinigingsproducten die veilig zijn voor mens en dier.

Uw vloerbedekking vrij van vlooien en huismijt

Chem-Dry Ramaker is gespecialiseerd in de verwijdering van vlooien of huismijt uit meubels of tapijt. Door de specialistische methode wordt uw vloerbedekking of vloerkleed grondig gereinigd. Naast het reinigen van uw tapijt, wordt er een vuilwerende laag aangebracht zodat uw vloerbedekking ook in de toekomst beschermd is tegen vuil, vlooien en huisstofmijt. Wacht dus niet langer en maak snel een afspraak!

De voordelen van vlo- en huismijtbestrijding door Chemdry Ramaker

Vraag meer informatie aan

Uw vloerkleed, karpet of tapijt antistatisch laten behandelen tegen vlooien of huismijt? Of heeft u andere vragen? Vul dan onderstaand formulier in.

Dit formulier maakt gebruik van Google ReCaptcha. Accepteer marketing cookies om het formulier te versturen.

Uw gegevens