Bel ons op 085 8200784

Schoonmaak bedrijfshallen

betonnenvloer reinigenIn de meeste bedrijfshallen ligt een betonnen vloer. Een betonnen vloer heeft over het algemeen weinig onderhoud nodig, maar kan wel erg vies worden. Zeker als er met olie, rubber, benzine en dergelijke in de bedrijfshal wordt gewerkt, kan de vloer na een tijdje flink vervuild raken. Omdat een vieze bedrijfshal een negatieve invloed heeft op het imago van uw bedrijf, raden wij u aan om deze vlekken te laten verwijderen. Chem-Dry Ramaker helpt u hier graag bij. 

Betonnen vloeren laten reinigen door Chem-Dry Ramaker

Chem-Dry Ramaker kan alle soorten vloeren reinigen, waaronder ook betonnen vloeren. Zelfs als er hardnekkige vlekken op uw betonnen vloer zitten, kunnen wij uw vloer volledig reinigen. Dit doen wij niet met chemische zeep, maar met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Dit betekent dat de vloer van uw bedrijfspand er weer zo goed als nieuw uit komt te zien, zonder dat u hierbij het milieu schaadt. 

Door uw betonnen vloer te laten reinigen door onze ervaren schoonmakers, ziet uw bedrijfshal er weer netjes uit. Dit betekent dat uw werkruimte weer een mooi visitekaartje wordt voor uw bedrijf, maar ook dat uw medewerkers hier weer prettig kunnen werken. Met Chem-Dry Ramaker zorgt u voor een beter bedrijfsimago en een betere werkomgeving voor uw medewerkers.

De garanties van Chem-Dry Ramaker

Bij Chem-Dry Ramaker krijgt u niet alleen de garantie dat de vloeren van uw bedrijfspand helemaal schoon worden, maar ook dat er zonder chemische middelen wordt schoongemaakt. Ook krijgt u de garantie van 20 jaar ervaring in het vak en lage tarieven zonder voorrijkosten. Bij Chem-Dry Ramaker profiteert u dan ook van de beste dienstverlening, zonder dat u hier veel geld voor hoeft te betalen. 

Meer weten over het reinigen van de betonnen vloer in uw bedrijfspand? Neem dan contact met ons op.