Bel ons op 085 8200784

Over het beste schoonmaakbedrijf van Noord-Nederland: Chem-Dry!

Chem-Dry is met recht de expert te noemen. Vanuit een gefundeerde achtergrond gaan wij met een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor u aan de slag. Zorgzaamheid, hygiëne en snelheid zijn onze sleutelwoorden. Uiteraard wordt er met veilige, effectieve onderhoudsmiddelen en volgens de allernieuwste methodes gewerkt. Daarom kunnen wij u en uw bedrijf optimaal van dienst zijn. Een extra voordeel is dat u geen voorrijkosten betaalt en garantie krijgt op de uitgevoerde werkzaamheden.

De Chem-Dry methode werkt op basis van een uniek procédé van koolzuurbelletjes. Dit is in tegenstelling tot de meeste methodes die zijn gebaseerd op zeep. Koolzuur heeft als voordeel dat het geen zeepresten achterlaat, waardoor een snelle hervervuiling achterwege blijft.

Karpetten en kleden

Voor karpetten en kleden heeft Chem-Dry een speciale behandeling in onze werkplaats. Uiteraard worden uw karpetten en / of kleden gehaald en gebracht.

U kunt behalve ad hoc ook op contractbasis van onze diensten gebruik maken. Een onderhoudscontract heeft als voordeel dat tapijt en meubels schoon blijven, waardoor allergieën minder merkbaar zijn, de representatieve uitstraling blijft en de levensduur aanzienlijk wordt verlengd. In het plan zijn onder meer opgenomen: volledig en gedeeltelijk (tussentijds) reinigen, bescherming en vlekverwijdering. U kunt dit contract optioneel aanvullen met de calamiteitenservice, waarbij wij klaar staan voor spoedeisende gevallen.

Chem-Dry is volkomen veilig voor mens en dier

Dat is allemaal mooi zult u zeggen, een brandschoon tapijt dat bovendien langer in vorm blijft. Maar hoe zit het met de veiligheid van mijn rondkruipende peuter? Ook wat dat betreft, kunnen we u de verzekering geven dat er absoluut niet gereinigd wordt met agressieve middelen. Onze nieuwe reiniger, samengesteld uit ingrediënten die aan de natuur ontleend zijn, heet niet voor niets 'De Naturel®'. Het Chem-Dry procédé is dus volkomen veilig voor mens en dier. Meer informatie over een gezond binnenmilieu.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

In de eerste plaats reinigen wij alle soorten zachte vloeren. Hierbij kunt u denken aan zowel synthetische als wollen vloerbedekking. Voor het reinigen bieden wij een scala aan diensten: voor het verwijderen van moeilijke vlekken tot het compleet reinigen van oppervlaktes. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor talloze andere professionele diensten zoals bijvoorbeeld het aanbrengen van een beschermlaag of vlo- en huismijtbestrijding.

Een greep uit onze werkzaamheden:

Vragen of advies nodig? Neem contact met ons op.

Dit formulier maakt gebruik van Google ReCaptcha. Accepteer marketing cookies om het formulier te versturen.

Uw gegevens