Bel ons op 085 8200784

Onderhoud, reiniging en polijsten van marmer vloeren

marmerenvloerMarmer is een prachtig product waarmee menige vloer wordt opgesierd, maar heeft ook onderhoud nodig. Niet alleen dagelijks onderhoud, zoals stoffen en dweilen, maar er komt ook een moment dat groot onderhoud nodig is.

Door gebruik ontstaat slijtage in de vorm van doffe plekken en looppaden. Dan moet de marmervloer weer in dezelfde conditie gebracht worden als toen hij is neergelegd in uw woonkamer, hal of badkamer.

Neem contact op

Uw marmer vloer weer in topconditie met ons stappenplan

Wij kunnen uw marmervloer nu perfect onderhouden na gedegen training bij onze leverancier. Wij hebben een systeem bemachtigd waarmee wij deze vloer optimaal schoon en op de goede door de klant gewenste glans kunnen brengen. Wij doen dit met een 3-stappenplan en kunnen daar op verzoek van de klant een 4e stap aan toevoegen door een zeer goede beschermlaag aan te brengen.

Daarbij kunnen wij ook uw marmer vloer polijsten. Wij komen graag langs om uw vloer te bekijken en u een passend advies geven over de beste methode voor uw marmervloer.

Vraag meer informatie aan

Wilt u uw marmer vloer laten reinigen of (periodiek) laten onderhouden? Of heeft u andere vragen? Vul dan onderstaand formulier in.

Dit formulier maakt gebruik van Google ReCaptcha. Accepteer marketing cookies om het formulier te versturen.

Uw gegevens