Bel ons op 085 8200784

Vloer- en meubelonderhoud

Alle vloeren en alle meubelstukken gaan na een tijdje slijten. Zeker als u uw vloer en meubelstukken intensief gebruikt, is het niet te voorkomen dat er na een tijdje slijtage optreedt. Wilt u uw vloer en meubelstukken een langere levensduur geven, zodat u minder snel hoeft te investeren in een nieuwe vloerbedekking of nieuwe meubels? Dan bent u aan het juiste adres bij Chem-Dry Ramaker. Wij kunnen uw vloer en uw meubelstukken onderhouden, zodat ze langer mee gaan.

Neem contact met ons op

Preventief onderhoud door Chem-Dry Ramaker

U kunt onze schoonmakers raadplegen voor het eenmalig reinigen van uw vloer en meubelstukken, maar wij zijn ook gespecialiseerd in het preventief onderhouden van de vloerbedekking en meubels. Door uw vloer en meubels preventief te onderhouden, voorkomt u vieze vlekken, vervuilde looppaden op de vloer en versnelde slijtage. Dit betekent dat u de levensduur van uw vloerbedekking en meubelstukken kunt verlengen, zonder hier zelf iets voor te doen. 

Kies zelf uw onderhoudsplan

Chem-Dry Ramaker heeft verschillende onderhoudsplannen opgesteld voor de zakelijke markt. U kunt ons Continu Schoon Tapijtplan gebruiken om uw tapijt te laten onderhouden, maar u kunt ook het Continu Schoon Meubilairplan afnemen. In dit geval worden al uw stoffen meubelstukken preventief onderhouden. Ook is er nog het algemene Onderhoudsplan, dat u van het beste onderhoud voor uw gehele bedrijfspand garandeert. 

Neemt u een onderhoudsplan af, dan kijken wij samen met u welk onderhoud het beste bij u past. Dit doen wij niet alleen door de methode van reinigen en onderhouden met u te bepalen, maar ook de frequentie van het onderhoud met u af te spreken. Uw tapijt en/of meubelstukken krijgen het beste onderhoud, maar wel zonder dat u hier te veel voor betaalt. 

Meer weten over ons preventieve onderhoud en onze onderhoudsplannen? Neem contact met ons op.