Bel ons op 085 8200784

Onderhoud en reiniging van PVC vloeren

Onderhoud en reiniging van PVC vloeren bij Chem-Dry Ramaker HoogeveenChem-Dry reinigt en onderhoudt PVC vloeren voor particulieren en bedrijven. Een PVC vloer is gemaakt van kunststof en gaat lang mee. Daarom zit er vaak ook lang garantie op.

Een PVC vloer heeft een hoge slijtvastheid, verandert niet bij temperatuurverschillen, is geluiddempend en is gemakkelijk in (dagelijks) onderhoud. Maar geen enkele vloer is 100% onderhoudsvrij. Daarom is er af en toe ook periodiek onderhoud van uw PVC vloer nodig door een specialist om de vloer in goede conditie te houden.

Onderhoud van PVC vloeren

Standaard zijn PVC vloeren normaal gesproken voorzien van een polyurethaan (PU) beschermlaag. Bij onderhoud kunnen wij als het nodig is een nieuwe of extra laag PU aanbrengen, zodat de vloer weer goed beschermd is tegen vocht en lichte beschadigingen. 

Ook voor het reinigen kunt u bij ons terecht. PVC vloeren worden in de loop van de tijd vaak vettig en krijgen last van zichtbaar hardnekkig vuil. Met onze machines en de juiste producten wordt de vloer weer schoon en glanzend gemaakt. 

Vraag meer informatie aan

Wilt u uw PVC vloer laten reinigen of periodiek laten onderhouden? Of heeft u andere vragen? Vul dan onderstaand formulier in. 

Dit formulier maakt gebruik van Google ReCaptcha. Accepteer marketing cookies om het formulier te versturen.

Dit formulier maakt gebruik van Google ReCaptcha. Accepteer marketing cookies om het formulier te versturen.

Uw gegevens