Bel ons op 085 8200784

Vloerkleed reinigen? Wij zijn een specialist op dit gebied

Een vloerkleed voert vaak de boventoon in een woonkamer en het zou dan ook ontzettend zonde zijn als dit vloerkleed bloot wordt gesteld aan vlekken en viezigheid. Een vloerkleed is vaak gevoelig voor eet- of drinkvlekken en ook urine of inkt kunnen uw vloerkleed flink vervuilen. Chem-Dry Ramaker zorgt ervoor dat uw kleed weer als nieuw aanvoelt dankzij verfijnde schoonmaaktechnieken. Met ruim 20 jaar ervaring in het vak weten wij precies hoe we uw vloerkleed moeten reinigen.

Neem contact met ons op

Vloerkleed reinigen: Bescherm uw tapijt

Tijdens het reinigen plaatsen wij een vuilwerende beschermlaag over uw vloerkleed. Reinigen gaat gepaard met zorg en precisie en wij zorgen ervoor dat uw vloerkleed als herboren oogt na de reiniging. De beschermlaag blijft het vloerkleed beschermen, maar zal na verloop van tijd wel gaan slijten door het dagelijks gebruik van uw vloerkleed. Laat daarom deze bescherming af en toe vernieuwen, zodat vuil gemakkelijker verwijderd kan worden en de levensduur van uw kleed wordt verlengd.

Langere levensduur van vloerkleden en meubels

Wilt u een onderhoudscontract afsluiten, zodat al uw vloerkleden en andere meubels te allen tijde schoon blijven? Chem-Dry Ramaker staat voor u klaar en zorgt ervoor dat de allergieën minder merkbaar zijn en dat de levensduur van uw vloerkleden en meubels aanzienlijk wordt verlengd. Naast het feit dat we uw vloerkleed schoonmaken, zorgen we ook voor bescherming en verwijderen we vlekken. Chem-Dry Ramaker doet volledige reinigingen, maar we kunnen ook tussentijdse of gedeeltelijke reinigingen uitvoeren.

Milieuvriendelijke producten en geen voorrijkosten

Chem-Dry Ramaker is actief in Noord- en Midden-Nederland in de provincies Groningen, Drenthe, Overijssel en Gelderland. Uw vloerkleed nemen wij mee naar onze werkplaats om deze grondig te kunnen reinigen. We hanteren geen voorrijkosten. Chem-Dry Ramaker garandeert een hoogstaande kwaliteit en een behulpzame service, waar wij een niet goed = geld terug beleid volgen. Daarnaast werken wij enkel met milieuvriendelijke producten. Waar wacht u nog op? Neem contact op via 0528 - 266 575 of via het onderstaande formulier

Uw gegevens