Bel ons op 085 8200784

Bank laten reinigen? Schakel Chem-Dry Ramaker in

U maakt iedere dag gebruik van uw bank. Omdat u dit meubelstuk zo veel gebruikt, wordt deze vanzelf vies. Er kunnen niet alleen vlekken op komen, maar de stof kan ook wat onhygiënisch ogen. Wilt u hier verandering in brengen? Investeer dan in professionele reiniging door Chem-Dry Ramaker.

Contact opnemen 

Gegarandeerd een schone bank

De schoonmakers van Chem-Dry Ramaker zijn gespecialiseerd in het reinigen van verschillende soorten meubels. Schakelt u hen in om uw bankstel schoon te maken, dan weet u zeker dat het meubelstuk aan het einde van de rit brandschoon is. Niet alleen de zichtbare vlekken zijn verwijderd, maar ook de vlekken die u zelf niet eens had gezien. De stof ziet er simpelweg hygiënischer uit.

Uw bankstel volledig milieuvriendelijk schoonmaken

Schakelt u Chem-Dry Ramaker in om uw bankstel te laten reinigen, dan weet u zeker dat dit goed gebeurt. Ook heeft u de garantie dat uw bankstel milieuvriendelijk gereinigd wordt. Wij werken namelijk nooit met schadelijke zepen, maar altijd met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Een extra voordeel van deze schoonmaakmiddelen, is dat er geen residu van zeep achterblijft op de gereinigde stof. Dit residu kan viezigheid aantrekken. Door het gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen blijft uw bankstel dus langer schoon. Dit betekent dat u jarenlang kunt profiteren van uw eenmalige investering in een professionele reiniging.

Afspraak maken? Neem contact op

Wilt u een afspraak maken met Chem-Dry Ramaker om uw bankstel volledig schoon te laten maken? Neem dan contact met ons op. Ook als u een vraag heeft over onze werkwijze, onze tarieven of onze schoonmaakmiddelen, kunt u contact met ons opnemen. Wij beantwoorden uw vragen graag.
 

Dit formulier maakt gebruik van Google ReCaptcha. Accepteer marketing cookies om het formulier te versturen.

Uw gegevens