Bel ons gratis op 0800 020 10 69

Marmer vloer laten reinigen

marmerenvloer

U wilt uw marmer vloer laten reinigen? Wij zijn werkzaam in de streken Overijssel, Gelderland/Achterhoek en Drenthe, en komen graag bij u langs om de staat van uw vloer te bekijken. Wij doen geen onnodige werken, zodat u ook geen te hoge kosten heeft. Als uw vloer slijtage of matte plekken vertoont, is het wel nodig om een specialist in de schoonmaak van vloeren in te schakelen, en laat u best uw vloer polijsten. Chem-Dry Ramaker neemt dit project graag in zijn handen.

Neem contact op

Marmeren vloer reinigen in Drenthe en Overijssel

U wilt u marmeren vloer laten reinigen en uw bedrijf of woning staat in Drenthe, Groningen, Overijssel of Gelderland. Dan bent u bij ons aan het juiste adres, wij komen graag uw marmeren vloer reinigen. Wij zijn al jaren hierin specialist en hebben meer dan 20 jaar ervaring hierin.

Ervaring en professionaliteit

Wij mogen terugkijken op 20 jaar ervaring, en dit met diverse soorten marmer vloeren. Een onderhoud begint met het grondig reinigen van de vloer. Met de tijd is er vuil in de vloer getrokken. Wij halen dit er uit met professionele machines en wij gebruiken hiervoor enkel producten die niet schadelijk zijn voor uw vloer. Vervolgens polijsten wij de vloer zodat de oorspronkelijke glans terugkomt. Tot slot stellen wij u een dekkingslaag voor die vuil en vocht afstoot. Op die manier blijft uw vloer langer schitteren. Deze eindlaag is tevens antislip zodat u veilig op de vloer kunt lopen. Wij rekenen geen voorrijkosten, geven garantie op de werkzaamheden, en werken volledig volgens de afspraken die wij met u gemaakt hebben.

Kleine of grote vloeren: voor Chem-Dry Ramaker geen verschil

Het onderhoud van grote gebouwen, kantoren of hotels heeft voor ons geen geheimen. Als specialist in de schoonmaak van vloeren weten wij dat de vloeren hier intens gebruikt worden en er soms erg aan toe zijn. Wij doen hier evengoed ons uiterste best om de oorspronkelijke allure van marmer terug te geven. Wij houden niet van half werk, en gaan voor een perfect resultaat. U ook?