Bel ons op 085 8200784

Marmeren vloer laten reinigen in Drenthe 

Vertoont uw marmeren vloer slijtage of matte plekken? Dan is het verstandig de vloer door een ervaren expert te laten reinigen. Chem-Dry Ramaker is al jaren actief in het vak en kan alle soorten marmeren vloeren vakkundig reinigen. Na ons bezoek is uw vloer niet alleen 100% hygiënisch, maar straalt deze bovendien als nooit tevoren. 

Neem contact met ons op

Uw marmeren vloer weer zo goed als nieuw 

Wij vinden het belangrijk dat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw vloer van marmer. Om de levensduur van de vloer te verlengen, is het belangrijk deze tijdig te laten reinigen door een expert. Vertoont uw vloer slijtage en/of matte plekken? Dan is het tijd om Chem-Dry Ramaker in te huren voor een complete reiniging. Na ons bezoek ziet uw vloer van marmer er weer zo goed als nieuw uit, vele jaren lang. 

Een prachtige vloer voor een lage prijs 

Wij vinden het belangrijk dat u uw vloer voor een goede kwaliteit prijs verhouding kunt laten onderhouden. Daarom voeren we geen onnodige werken uit bij het reinigen van uw vloer van marmer. Dit betekent dat u nooit geconfronteerd wordt met onnodige hoge reinigingskosten. 

Direct een afspraak maken met Chem-Dry Ramaker 

Bent u niet meer tevreden over de uitstraling van uw vloer van marmer? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag op de korte termijn naar uw woning in Drenthe, om uw vloer van marmer vakkundig en voor een goede prijs kwaliteitsverhouding te reinigen. U hoeft niets te doen, maar krijgt wel een prachtige vloer. 

Wilt u meer weten over onze werkwijze, de reinigingsmiddelen die wij gebruiken of over onze schoonmaaktarieven? Neem dan gerust contact op met Chem-Dry Ramaker. Bel ons op 0528 - 266 575, mail ons of vul het contactformulier in.