Bel ons op 085 8200784

Marmeren vloer laten reinigen in Hoogeveen 

Een vloer van marmer kan er prachtig uit zien, maar de uitstraling van de vloer kan wel negatief beïnvloed worden door slijtage en/of matte plekken. Als uw vloer versleten is en/of matte plekken vertoont, kunt u hier zelf niets aan doen. In dit geval huurt u de vloerexperts van Chem-Dry Ramaker in om uw marmeren vloer een grote beurt te geven. 

Slijtage en matte plekken worden snel verleden tijd 

Maakt u uw vloer oppervlakkig schoon, dan blijven die versleten en/of matte plekken helaas zichtbaar. Dit komt omdat u uw vloer oppervlakkig reinigt. Wilt u dat die versleten en/of matte plekken verleden tijd worden? Dan huurt u Chem-Dry Ramaker in voor een complete en diepe vloerreiniging. 

Waarom Chem-Dry Ramaker? 

Chem-Dry Ramaker heeft al 20 jaar ervaring in het vak. Ook uw marmeren vloer kunnen wij op hoog niveau reinigen. Daarnaast reinigen wij uw vloer altijd voor een goede prijs kwaliteitsverhouding. Dit betekent dat u ook voor een goede koop van een vloer kunt genieten die er weer zo goed als nieuw uit ziet. Tot slot gebruiken wij enkel milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen bij het reinigen van uw vloer. U hoeft zich dan ook geen zorgen te maken dat u het milieu schaadt door uw vloer te laten schoonmaken. 

Verder profiteert u bij Chem-Dry Ramaker van de volgende voordelen: 

Uw marmeren vloer laten reinigen? Maak een afspraak 

Wilt u uw vloer van marmer laten schoonmaken door een ervaren en betrouwbare expert? Maak dan direct een afspraak met Chem-Dry Ramaker. Wij komen graag op de korte termijn naar uw huis in Hoogeveen om uw vloer van marmer vakkundig schoon te maken.

Neem contact met ons op