Bel ons op 085 8200784

Een vloerkleed reinigen voor een bedrijf? Chem-Dry Ramaker is uw specialist!

Chem-Dry Ramaker is de ideale partner om een vloerkleed van een bedrijf grondig te reinigen en vervolgens te voorzien van een vuil werende beschermlaag. Het schoonhouden van een vloerkleed is gemakkelijker gezegd dan gedaan. De hele dag door is het een komen en gaan van personeel en klanten. Mensen lopen op uw vloer, of het nu mooi weer is of  buiten regent. Vloerkleden zijn bij de aanschaf voorzien van een beschermlaag, maar slijtage hiervan is niet te voorkomen. Nadat wij uw vloerkleed hebben gereinigd, brengen wij deze vuilafstotende laag weer netjes aan. Zo kunt u rekenen op een langere levensduur van een vloerkleed van uw bedrijf of school.

Het reinigen van het karpet

Het kan natuurlijk af en toe voorkomen dat er koffievlekken of andere vlekjes op uw vloerkleed kunnen komen. Chem-Dry Ramaker is gespecialiseerd in vlekverwijdering. Onze professionals komen bij u langs voor een volledige of gedeeltelijke reiniging van uw karpet. Maar ook vlekverwijdering en het aanbrengen van een goede beschermlaag behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast bieden wij u onze calamiteitenservice, indien er zich een noodgeval voordoet.

Als we een vloerkleed van een bedrijf reinigen rekenen we geen voorrijkosten

In de provincies Drenthe, Overijssel en Gelderland rekenen wij geen voorrijkosten. Chem-Dry Ramaker nodigt u uit om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen. U zult ervaren dat het in uw voordeel is om de behandeling van uw vloerkleden aan vakmensen over te laten.

Neem contact met ons op   Lees meer over onze werkwijze