Bel ons op 085 8200784

Voor het reinigen van een vloerkleed op school is Chem-Dry Ramaker uw ideale partner

Chem-Dry Ramaker is een specialist in het reinigen van een vloerkleed op een school, bij een bedrijf of bij u thuis. Onze vakkundige medewerkers reinigen al uw vloerkleden of tapijten zorgvuldig. Op het moment dat u een nieuwe vloerkleed aanschaft, is deze voorzien van een goede beschermlaag. Deze laag verdwijnt na een bepaalde periode, afhankelijk van hoe vaak leerlingen of medewerkers van de school eroverheen lopen. Tapijt dat op de vloer van een school ligt, raakt zijn beschermlaag wat sneller kwijt door de vele voeten die eroverheen lopen.

Een zorgvuldig gereinigde schoolvloer

Nadat onze schoonmaakteams uw tapijtvloeren gereinigd hebben, wordt er een nieuwe beschermlaag op uw vloerkleden en tapijten aangebracht. Dan zijn ze weer volledig bestand tegen indringend vuil en is de levensduur van de vloerkleden aanzienlijk verlengd. Wij werken met milieuvriendelijke middelen. Deze middelen hebben de volgende voordelen:

Chem-Dry Ramaker zorgt ervoor dat uw vloerkleden op scholen en bedrijven perfect gereinigd worden, maar wij houden dus ook rekening met de milieuvriendelijkheid van een product. Dit doen we omdat we veel waarde hechten aan de gezondheid van uw leerlingen en uw personeel, maar ook aan de bescherming van het milieu. Wij vinden dat we zo verantwoordelijk bezig zijn en tegelijk de gezondheid van de mensen niet in gevaar brengen met schadelijke chemicaliën. 

Altijd garantie bij het reinigen van een vloerkleed op school

Chem-Dry Ramaker reinigt een vloerkleed van een school altijd met garantie. Is het tapijt toch niet helemaal schoon, dan komen wij graag nog eens terug om het naar uw wens te maken. Bent u geïnteresseerd in onze schoonmaakdiensten of in de producten die we gebruiken? Neem dan gerust contact met ons op. We leggen onze werkwijze en service graag aan u uit. 

Neem contact met ons op