Bel ons op 085 8200784

Tapijtreiniging in Hoogeveen

Wanneer in woningen of in kantoren voor het eerst sinds tijden meubelen verplaatst worden, valt het meestal pas op hoe vies het tapijt geworden is door het jaren lange intensieve gebruik. Ineens worden vlekken zichtbaar die tot die tijd niet of nauwelijks opvielen. Wanneer het tapijt dan nog van een goede kwaliteit is, is het natuurlijk zonde om deze voor die paar vlekken volledig te laten vervangen. Er is daarvoor in Hoogeveen een prima alternatief, namelijk tapijt reinigen door Chem-Dry Ramaker. Lees verder om meer te weten te komen over de service en kwaliteit en overige regio's waarin dit bedrijf actief is.

Het materiaal bepaalt de behandeling

Tapijtreinigen is vakwerk. De specialisten van Chem-Dry Ramaker weten door jarenlange ervaring welke werkwijze zij moeten hanteren om een tapijt er weer als nieuw uit te laten zien. Het maakt daarbij niet uit hoe de vlekken zijn ontstaan. Of het nu komt door het binnenlopen met vieze schoenen of door het morsen van bijvoorbeeld koffie, thee, limonade, etenswaren of inkt, er is altijd wel een middel voor handen om de vlekken te verwijderen. De specialisten van Chem-Dry Ramaker bekijken, voordat zij starten met het hun werkzaamheden, grondig van welke materialen het tapijt gemaakt is en passen hun reinigingsproducten en hun werkwijze daarop aan.

Ook geschikt bij stankoverlast

Een tapijt kan, ondanks dat deze er schoon uit ziet, toch onaangenaam ruiken. Een nare geur nestelt zich in woningen vaak door natte huisdieren die op het tapijt zijn gaan liggen. Op kantoor ontstaat de geuroverlast meestal, doordat men met natte schoenen over het tapijt loopt. Ook voor deze situaties geldt dat het reinigen van het tapijt een perfecte oplossing is om dit probleem aan te pakken.

Dagelijks in heel Hoogeveen actief

Chem-Dry Ramaker heeft specialisten in dienst die in heel Hoogeveen in kantoren en woningen tapijten reinigen. Zij zijn dus altijd dichtbij om u van uw vlekken of nare geuren in uw tapijt af te helpen. Ook buiten Hoogeveen is Chem-Dry Ramaker dagelijks actief. Chem-Dry Ramaker is namelijk werkzaam in heel Noord Oost Nederland, dus in de provincies Groningen, Drenthe en Overijssel. Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie over de service en kwaliteit en overige regio's.