Bel ons op 085 8200784

Tapijtreiniging in Drenthe

Met de jarenlange vakmanschap van Chem-Dry Ramaker staat de tapijtreiningsdienst in Drenthe garant voor professionele tapijtreiniging door experten. Door onze grondige kennis van tapijtreinigen en materiaal, vervuiling en oppervlakte kunnen wij de beste behandeling garanderen. Tapijtreiniging Drenthe past zijn werkwijze dan ook aan aan uw tapijt, om u een optimale service te bieden. Vind hier alle informatie over onze service en kwaliteit en overige regio's.

Diepgaande reiniging voor stof, vlekken en geur

U hebt vast al zelf wel eens gemerkt wanneer u een tapijt uitklopte. Heel wat vuil zet zich vast tot diep in het tapijt. Tapijtreinigen is dan ook een klus voor professionals die de meest geschikte materialen hebben. Stofzuigen en afsponsen volstaan jammer genoeg niet om een tapijt grondig te reinigen. Tapijt bestaat uit vezels die stof en ander vuil gemakkelijk opnemen en vasthouden. Vlekken van bijvoorbeeld drank, inkt of make-up vragen om een professionele behandeling. Normale behandelingsproducten kunnen de vlekken zelfs erger maken.
Ook huisdieren kunnen al eens stankoverlast meebrengen door haar of urine dat zich in het tapijt nestelt, en niet te verwijderen is met normale huishoudproducten. Om vlekken en geur diepgaand te verwijderen, hebt u professioneel materiaal nodig.

Voor particulieren en professionelen

Tapijtreiniging Drenthe reinigt zowel woningen als kantoren en maakt gebruik van de nieuwste technologieën, zoals een aangepaste borstelstofzuiger en professionele sprays. Zelfs vlekken die niet zichtbaar zijn voor het blote oog worden zo grondig verwijderd. Vermijd dat u zelf uw zware meubelen moet verplaatsen, en win tijd en energie door beroep te doen op onze service!

Tevreden klanten, daar gaan we voor

Onze tapijtreiniging gaat dan ook net dat stapje verder om u een optimale service te bieden. Dat doen we door
- te werken met ervaren professionals
- gebruik te maken van kwaliteitsvol en professioneel materiaal
- onze werkwijze aan te passen aan uw tapijt
- zowel tapijt in woningen als kantoren te reinigen

Tapijtreiniging door Chem-Dry Ramaker

Vind een tapijtreiningsdienst van Chem-Dry Ramaker in uw buurt. Wij hebben filialen in:
- Groningen
- Friesland
- Overijssel
- Gelderland
Voor meer informatie over onze service en kwaliteit en overige regio's, kunt u ons steeds vrijblijvend contacteren.