Bel ons op 085 8200784

Tapijtreiniging in Overijssel

Grote of kleine vlekken, dranken of chemicaliën, vlekken in een tapijt kunnen u aardig irriteren. Het ziet niet mooi uit en is bovendien ook nog eens onhygiënisch. Bovendien weet u gewoon dat uw tapijt erg vies kan zijn zonder zichtbare vlekken. Heeft u wel eens een tegelvloer gedweild die twee weken lang niet was schoongemaakt? Het resultaat was zwart afvalwater. Kunt u nagaan wat er allemaal in een tapijt zit dat al jaren niet is schoongemaakt. Tapijtreiniging in Overijssel helpt u van dit probleem af. Ieder tapijt verdient de juiste behandeling en de werkwijze wordt hier dan ook op afgestemd.

Voor woningen en kantoren

Een woning of een kantoor, een bedrijfspand of een achterkamertje, tapijtreiniging Overijssel behandeld alle soorten en afmetingen tapijten. Tapijtreinigen is vakwerk en onze manier van werken garandeert een perfect resultaat. Met meer dan 20 jaar ervaring zorgen wij ervoor dat uw tapijt in een uitstekende conditie wordt gebracht. Zowel vlekken als geurtjes verdwijnen blijvend dankzij onze werkwijze. Voor alle woningen, kantoren en andere ruimtes met groot of klein tapijt of vloerbedekking.

Chem-Dry reiniging

Chem-Dry is de professionele tapijtreiniger. Als wereldwijde marktleider en met de milieuvriendelijke oplossing voor het reinigen van tapijten is Chem-Dry sinds 1990 niet meer uit Nederland weg te denken. Tapijtreinigen in Overijssel maakt gebruik van Chem-Dry, en dit is dan ook in het resultaat terug te zien.

Service en kwaliteit

De vloer wordt eerst goed bekeken, want ieder vloer is weer anders en heeft ook weer een andere werkwijze nodig. Er wordt gekeken naar het materiaal, het vuil en de hoeveelheid. Door een aangepast plan van aanpak te maken kunnen we steeds de beste service en kwaliteit leveren. Wij zijn niet alleen actief in Overijssel, maar ook in overige regio's kunt u altijd op onze vakkennis rekenen. Bijvoorbeeld provincie Gelderland en Drenthe.