Bel ons op 085 8200784

Tapijt reinigen

 

Wij, Chem-dry Ramaker, kunnen uw tapijt reinigen wanneer u dat wilt. Is uw tapijt vies door een ongelukje? Of is uw tapijt gewoon aan een reinigingsbeurt toe? Daarvoor kunt u bij ons terecht. Wij reinigen uw tapijt milieuvriendelijk en heel grondig, zodat deze weer net als nieuw weer op uw vloer kan liggen. Bent u al opzoek naar een goede reiniger, stop dan met zoeken en vraag gelijk de offerte aan via onderstaande knop.

Neem contact op

Hoe belangrijk is het tapijt reinigen?

Een tapijt geeft sfeer aan je huis en zegt wat over jou als persoon omdat je interieur jouw smaak weerspiegelt. Daarom is het extra belangrijk dat je tapijt mooi en verzorgd is. Wij zorgen dat jouw tapijt goed gereinigd wordt en de uitstraling geeft die je wilt dat jouwtapijt geeft. Wij zorgen daarnaast dat dit op een zo milieuvriendelijke manier gaat. Doormiddel van onze koolzuurreinigingsmethode zorgen we dat jouw tapijt op een snelle en milieuvriendelijke manier gereinigd wordt.

Wat zijn de voordelen van het tapijt reinigen?

Het grootste voordeel is natuurlijk dat jouw huis weer een mooie en verzorgde uitstraling heeft. Daarnaast verlengt het ook de levensduur van jouw tapijt. Tapijt reinigen kent alleen maar voordelen en Chem-dry Ramaker wil graag weer een lach op uw gezicht geven.

Waarom Chem-Dry Ramaker?

Wij zijn experts in het tapijt reinigen. Al enkele jaren hebben wij ervaring in het reinigen van verschillende meubels en woonaccessoires (zoals tapijt). Wij durven met zekerheid te zeggen dat wij kwaliteit werk afleveren en altijd zorgen dat het werk op tijd af is.

Wij rekenen ook geen voorrijkosten en geven op alle uitgevoerde werkzaamheden garantie zodat zelfs als het niet naar uw zin is, dat een kleine kans is, wij altijd zorgen dat de klusnetjes afgemaakt wordt.

Zou u meer informatie willen over het tapijt reinigen of gelijk een offerte willen aanvragen? Dat kan door ons contactformulier in te vullen.