Bel ons op 085 8200784

Professionele tapijtreiniging

Voor professionele tapijtreiniging zit u bij ChemDry Ramaker aan het juiste adres. Tapijt reinigen leidt namelijk tot kostenbesparing. U hoeft hierdoor geen nieuwe te kopen. Dit leidt uiteindelijk tot een kostenbesparing én uw tapijt gaat langer mee. 

Neem direct contact op 

De tapijtreiniging van Chem-Dry Ramaker

Of het nu gaat om een grote of kleine oppervlakte, Chem-Dry Ramaker reinigt uw tapijt krachtig en op grondige wijze. Onze wekwijze is al volgt:

Voor de reiniging van uw tapijt maken wij gebruik van ons innovatieve middel genaamd: ‘The Natural’. Dit middel zorgt ervoor dat het vuil naar de oppervlakte van het tapijt drijft. Hierdoor kunnen we het vuil eenvoudig afnemen en zorgen we voor een effectieve en krachtige dieptereiniging. 

Professionele tapijtreiniging Chem-Dry Ramaker

Tapijten en kleden

Goed onderhoud van uw tapijt zorgt ervoor dat hij langer mee gaat. Onze schoonmaakbeurt zorgt ervoor dat uw tapijt er weer gloednieuw uit ziet. De professionele tapijtreiniging van Chem-Dry Ramaker zorgt ervoor dat de levensduur van uw karpet wordt verlengt. Enkele tapijten en kleden die wij voor u kunnen reinigen zijn:

Offerte aanvragen voor professionele tapijtreiniging? 

Als u een offerte wilt aanvragen kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk beantwoorden. 

Neem contact op