Bel ons op 085 8200784

Meubels laten reinigen 

Enkele jaren geleden heeft u prachtige meubels gekocht. U staat nog helemaal achter uw keuze, maar uw meubelen zien er helaas niet meer zo mooi uit als voorheen. Dit komt omdat de meubelen door intensief gebruik vies zijn geworden. De oplossing? Geen tripje naar de woonboulevard, maar een belletje naar Chem-Dry Ramaker. 

Neem contact op

Uw meubels vakkundig gereinigd 

Chem-Dry Ramaker houdt zich al meer dan 20 jaar bezig met het vakkundig reinigen van verschillende soorten meubelen. Ook uw meubelen kunnen wij op hoog niveau schoonmaken. Na ons bezoekje zien uw meubelen er weer als nieuw uit. Zelfs de ernstig vervuilde meubelen lijken net uit de winkel te komen als wij deze onder handen hebben genomen. Nieuwe meubelen kopen is niet nodig. 

Meubels laten reinigen Chem-Dry Ramaker

Altijd een milieuvriendelijke reiniging 

U probeert uw ecologische voetafdruk zo veel mogelijk te beperken. Maar wat als u uw meubelen laat schoonmaken door Chem-Dry Ramaker? Velen denken dat onze intensieve reiniging milieubelastend is. Simpelweg omdat de reiniging zo’n goed resultaat heeft. Dit is echter niet het geval. 

Wij maken uw meubelen schoon met milieuvriendelijke producten. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken om uw ecologische voetafdruk als u Chem-Dry Ramaker inhuurt voor het schoonmaken van uw meubelen. 

De andere diensten van Chem-Dry Ramaker 

Naast het schoonmaken van meubelen, zijn wij ook gespecialiseerd in het behandelen van vloeren, tapijten en sanitair. U kunt ons zelfs inhuren om uw gehele interieur een grote schoonmaakbeurt te geven: van vloer tot bank. 

Meer weten over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons ook bellen op telefoonnummer 0800 020 10 69 als u een afspraak wilt maken om uw meubelen te laten reinigen. Wij komen graag al op de korte termijn naar u toe om al uw meubelen onder handen te nemen. Of stuur een e-mail naar: info@chemdryramaker.nl

 

Dit formulier maakt gebruik van Google ReCaptcha. Accepteer marketing cookies om het formulier te versturen.

Uw gegevens