Bel ons op 085 8200784

Meubelreiniging in Drenthe

Als u een meubelstuk koopt, wilt u hier natuurlijk zo lang mogelijk plezier van hebben. U gaat zo zuinig mogelijk om met het meubelstuk in kwestie, maar toch komen er lelijke vlekken op. Gelukkig betekent dit niet dat u uw meubelstuk nu toch maar moet vervangen, want Chem-Dry Ramaker helpt u graag om de vlekken te verwijderen. Zo kunt u de levensduur van uw favoriete meubelstuk verlengen, om nog vele jaren met plezier van het meubel gebruik te maken. 

contact opnemen

Meubelreiniging voor alle stoffen meubelstukken

Chem-Dry Ramaker is al jaren gespecialiseerd in het schoonmaken van verschillende soorten meubelstukken. Door onze jarenlange ervaring in de branche, kunnen wij alle soorten meubelstukken schoonmaken. Denk hierbij aan stoelen, maar ook aan banken en andere meubelstukken met stof als bekleding. Zelfs al u uw tapijt schoon wil laten maken, kunt u onze ervaren schoonmakers raadplegen voor professionele tapijtreiniging

Wij maken altijd gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Deze schoonmaakmiddelen zijn niet schadelijk voor het meubelstuk zelf, voor u, voor onze schoonmakers en voor het milieu. U krijgt het beste resultaat na het reinigen van het meubelstuk door Chem-Dry Ramaker, zonder wie of wat dan ook schade aan te brengen. 

Chem-Dry Ramaker: actief in heel Drenthe

Chem-Dry Ramaker is gevestigd in Hoogeveen, maar ook buiten deze stad kunnen wij u helpen met professionele meubelreiniging. Het maakt niet uit waar u woont in Drenthe, want wij helpen u graag uw meubelstuk of meubelstukken schoon te maken. U kunt ons inhuren als particulier, maar ook zeker voor het reinigen van de meubelstukken in uw bedrijfspand. Vragen over onze diensten, over onze werkwijze of over onze lage tarieven? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen al uw vragen beantwoorden en eventueel direct een afspraak inplannen voor het reinigen van uw meubels.