Bel ons op 085 8200784

Meubels reinigen

Het komt geregeld voor dat bankstellen of stoelen te maken krijgen met een grote vlek. Vaak is het noodzakelijk om in dit geval een nieuw meubelstuk aan te schaffen, iets dat meestal erg veel geld kost. Vooral als uw meubilair van hoogstaande kwaliteit is, kan het een flinke aanslag op uw portemonnee worden. Chem-Dry Ramaker biedt de oplossing voor uw probleem. Door uw meubilair regelmatig schoon te maken, gaat het jaren langer mee. Uw meubilair kan zowel thuis als bij ons in de werkplaats gereinigd worden. Met 20 jaar ervaring weet Chem-Dry Ramaker van wanten en is dan ook uw geschikte partner als het om meubels reinigen gaat.

Neem contact met ons op

Voordelen van reinigen

Het door ons laten reinigen van uw meubels brengt een aantal voordelen met zich mee. Wij kunnen alle soort meubelstoffen voor u reinigen en is uitermate geschikt voor het interieur van uw huis of kantoorpand. Daarnaast gebruiken wij weinig vloeistof waardoor meubels reinigen wel erg voordelig wordt. Uw meubilair blijft langer schoon en is bovendien ook nog eens vuilafstotend.
Chem-Dry Ramaker reinigt allerlei soorten meubels voor u. Denk hierbij aan bankstellen, stoelen en gordijnen, maar ook aan autobekleding, kantoorstoelen en matrassen. U kunt uw meubels laten reinigen bij één van onze vestigingen, gelegen in Groningen, Drenthe, Overijssel of Gelderland.

Milieuvriendelijk

Chem-Dry Ramaker hecht veel waarde aan het milieu. Om deze reden gebruiken wij geen chemische middelen die het milieu aantasten. Wij behandelen uw gestoffeerde meubels intensief met behulp van koolzuur, wat een uiterst veilige methode is voor mens en dier. De miljoenen microscopische koolzuurbelletjes die vrijkomen drukken het vuil op uw meubels naar boven. Dit vuil wordt daarna met grote zuigkracht verwijderd. Het opdrogen gaat relatief snel, waardoor stofmijt, meeldauw en bacteriën geen kans krijgen zich te vermenigvuldigen. Uw meubels hebben een schone en frisse uitstraling en zullen er weer als nieuw uitzien.


Wilt u meer informatie over meubels reinigen? Neem dan contact op via ons contactformulier op de website of neem telefonisch contact op via 0800 020 10 69 of 0800 636 46 65. Wij staan klaar om u te voorzien van advies en om al uw vragen zo helder mogelijk te beantwoorden. Wij leveren kwaliteit en uitstekende service en hanteren bovendien een niet goed = geld terug garantie.