Bel ons op 085 8200784

Meubelreiniging in Hoogeveen

Het gemiddelde meubelstuk van hoge kwaliteit heeft een lange levensduur, maar de levensduur van een meubelstuk kan wel flink beperkt worden door een lelijke vlek. Maakt u gebruik van de expertise van Chem-Dry Ramaker, dan hoeft u uw vieze meubelstuk gelukkig nog niet naar de stort te brengen. Wij zetten ons actief in om zelfs uw meest vieze meubelstukken volledig te reinigen

contact opnemen

Meubels vies? Huur een specialist in voor de reiniging

Kleine vlekken kunt u misschien nog wel zelf uit uw meubels poetsen, maar bij grote en hardnekkige vlekken wordt dit al lastiger. U kunt de vlekken proberen te verwijderen met sterke schoonmaakmiddelen, maar dan is de kans groot dat u de stof van het meubelstuk zelf ook beschadigt. Wilt u zeker weten dat de vlek verdwijnt en uw meubelstuk niet beschadigt door de meubelreiniging, dan huurt u een specialist in voor deze klus. Chem-Dry Ramaker maakt enkel gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen die uw meubels niet beschadigen en werkt enkel met ervaren schoonmaakspecialisten die alle vlekken kunnen verwijderen.

Professionele reiniging van meubelstukken voor particulieren en bedrijven

U kunt gebruik maken van onze dienstverlening als particulier, maar wij helpen u ook met professionele meubelreiniging in en rondom Hoogeveen als u een bedrijf heeft. Zijn de kantoormeubelen van uw bedrijf door de jaren heen vies geworden, maar vindt u het zonde om een geheel nieuwe inrichting aan te schaffen? Dan helpen wij u graag om uw meubels weer te laten stralen. Uw kantoorpand ziet er weer goed uit, zonder dat u een grote investering moet doen in nieuwe meubels. 

Vragen over onze werkwijze, onze tarieven of ons werkgebied in de omgeving van Hoogeveen? Neem dan contact met ons op, want wij helpen u graag door antwoord te geven op al uw vragen.