Bel ons op 085 8200784

Meubelreiniging in Apeldoorn

Door de jaren heen kunnen uw meubels flink vies worden. U kunt in een nieuw meubelstuk investeren als uw oude meubel vies is geworden, maar u kunt er ook voor kiezen om het meubelstuk te laten reinigen. Zeker als het meubelstuk nog niet zo oud is en u er daarom geen afstand van wil doen, is dit een aanrader.

contact opnemen

Meubels laten reinigen? Raadpleeg een specialist

Er zijn verschillende schoonmaakmiddelen die u kunt gebruiken om uw stoffen meubelstuk te reinigen. Een groot nadeel van deze schoonmaakmiddelen, is dat de middelen uw meubelstuk ook kunnen beschadigen. Zo zijn er veel schoonmaakmiddelen met bleek, die een lichte plek achterlaten op de stof van uw meubelstuk. 

Door uw meubelreiniging uit handen te geven aan een specialist als Chem-Dry Ramaker, weet u zeker dat het meubelstuk in kwestie goed schoongemaakt wordt. U ziet geen vage plek en er blijft geen vlek zitten, maar u krijgt een op en top schoon meubelstuk terug van de schoonmaakexpert

Meubelreiniging met milieuvriendelijke producten

Chem-Dry Ramaker maakt niet alleen goed schoon, maar doet dit ook verantwoord. Zo worden er altijd milieuvriendelijke producten gebruikt bij het reinigen, die niet schadelijk zijn voor het meubelstuk zelf, voor u en voor het milieu. U krijgt een schoon meubelstuk, maar gelukkig wel zonder enige schade aan te brengen aan het milieu.

Professionele meubelreiniging in Apeldoorn? Neem contact met ons op

Chem-Dry Ramaker is gevestigd in Hoogeveen, maar ons werkgebied ligt ook buiten deze stad. Woont u in Apeldoorn en wilt u gebruik maken van onze diensten? Dan is dit gewoon mogelijk. Meer weten of direct een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op, want wij helpen u graag door uw vragen te beantwoorden of direct een afspraak met u in te plannen.