Bel ons op 085 8200784

Siergrindvloer onderhoudensiergrind vloer reinigen

Een siergrindvloer is een vloer die in veel kantoorpanden en andere bedrijfspanden ligt. De vloer ziet er niet alleen mooi uit, maar heeft ook een lange levensduur. Het enige nadeel van de siergrindvloer, is het feit dat deze vloer niet eenvoudig te reinigen is. Om de vloer op de juiste manier schoon te maken, heeft u de juiste kennis, vaardigheden en hulpmiddelen nodig. Chem-Dry Ramaker heeft niet alleen jarenlange ervaring, maar ook alle kennis, vaardigheden en (milieuvriendelijke) hulpmiddelen in huis om uw siergrindvloer te onderhouden.

Neem contact op

Siergrindvloer onderhouden: waarom?

Er zijn enkele goede redenen om in het onderhoud van uw siergrindvloer te investeren. Ten eerste ziet uw siergrindvloer er veel beter uit als de vloer regelmatig professioneel gereinigd wordt. Het maakt niet uit wat voor vlekken er in de vloer zitten: de professionele schoonmakers van Chem-Dry Ramaker kunnen de vlekken verwijderen. Uw pand ziet er veel beter en representatiever uit, simpelweg omdat de vloer schoner is. 

Een andere reden om in het onderhoud van de siergrindvloer te investeren, is omdat u de levensduur van de vloer op deze manier flink kunt rekken. Laat u de vloer nooit reinigen door Chem-Dry Ramaker, dan gaat de vloer veel korter mee dan een vloer die wel goed onderhouden wordt. Zonde, want dit betekent dat u sneller moet investeren in een nieuwe vloer.

Chem-Dry Ramaker: uw schoonmaakexpert 

Chem-Dry Ramaker is niet zomaar een schoonmaakbedrijf, maar een organisatie die gespecialiseerd is in het reinigen van verschillende soorten vloeren. Huurt u de professionals van Chem-Dry Ramaker in voor het reinigen van uw vloeren, dan profiteert u van de twintig jaar ervaring van dit bedrijf, het gebruik van de milieuvriendelijke producten door Chem-Dry Ramaker en krijgt u bovendien een garantie op de uitgevoerde werkzaamheden. Meer weten? Neem dan contact op.