Bel ons op 085 8200784

Siergrindvloer reinigensiergrind vloer reinigen

De siergrindvloer is een vloer die veel in kantoorpanden en winkels gebruikt wordt. Het leggen van de vloer brengt vele voordelen met zich mee voor ondernemers, maar de vloer heeft ook een groot minpunt. Zo is een siergrindvloer niet gemakkelijk te reinigen, simpelweg omdat de vloer een open structuur van grind heeft. In de kleine gaatjes van de vloer kunnen gemakkelijk viezigheden terecht komen, die niet eenvoudig weg te halen zijn. Zelfs vloeren met een beschermende transparante toplaag zijn hierdoor lastiger te reinigen dan andere vloeren. 

Heeft u een siergrindvloer in uw kantoorpand of winkel liggen en ziet deze vloer er door de vele viezigheden niet meer representatief uit? Dan kunt u investeren in de professionele siergrindvloer reiniging door Chem-Dry Ramaker.

Neem contact op

De werkwijze van Chem-Dry Ramaker

Chem-Dry Ramaker is al twintig jaar gespecialiseerd in het volledig reinigen van verschillende bedrijfsvloeren, waaronder de siergrindvloer. De professionals van het schoonmaakbedrijf reinigen uw vloer tot de siergrindvloer er weer zo goed als nieuw uit ziet en doen dit enkel met milieuvriendelijke producten. Daar komt nog bij dat Chem-Dry Ramaker minder vocht gebruikt bij het reinigen van uw vloeren, aangezien er met koolzuur wordt gewerkt. Door met 80 tot 90 procent minder vocht te werken, wordt uw vloer droger gereinigd en is de overlast van het reinigen minder. Ook is het beter voor het milieu, aangezien er minder water wordt gebruikt in het reinigingsproces

Chem-Dry Ramaker: altijd een garantie op werkzaamheden

Chem-Dry Ramaker staat achter de eigen werkwijze en biedt daarom een volledige garantie op de werkzaamheden. Huurt u deze specialist in voor siergrindvloer reinigen, dan krijgt u de garantie dat het eindresultaat aan uw eisen en verwachtingen voldoet. Meer weten over de werkwijze van Chem-Dry Ramaker of de garantie op werkzaamheden? Neem dan contact op.