Bel ons op 085 8200784

PVC vloer reinigen

Het aanschaffen van een PVC vloer brengt vele voordelen met zich mee, maar de vloer heeft ook een klein minpuntje. Zo kunt u een PVC vloer nooit zelf reinigen, aangezien u hier speciale kennis, vaardigheden en schoonmaakmiddelen voor nodig heeft. Huurt u onze schoonmaakexperts in voor het reinigen van uw PVC vloer, dan hoeft u gelukkig nooit veel geld te investeren in de professionele reiniging van uw vloerbedekking. 

Het belang van het regelmatig PVC vloer reinigen

vloerreiniging pvcIdealiter laat u uw PVC vloer regelmatig reinigen door onze schoonmaakexperts. Niet alleen omdat uw vloer er in dit geval altijd netjes en representatief uit ziet, maar ook omdat u de levensduur van de PVC vloerbedekking op deze manier verlengt. Hoe vaker u de vloer laat onderhouden, des te langer de vloerbedekking namelijk mee gaat. Wilt u niet over een paar jaar weer in een nieuwe vloer moeten investeren? Dan begint u tijdig met het onderhoud van de vloer en houdt u het vloerbedekking onderhoudsplan voor de lange termijn vol. 

Chem-Dry Ramaker kan u helpen met het eenmalig reinigen van uw PVC vloer, maar ook met het regelmatig schoonmaken van de vloer. Wij raden u altijd aan om de vloer regelmatig te laten reinigen, maar u kunt ons ook raadplegen voor eenmalig onderhoud. 

Milieuvriendelijke reiniging op hoog niveau

Wij werken niet alleen met de meest effectieve schoonmaakmiddelen op de markt, maar gebruiken ook enkel milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Dit betekent dat onze schoonmaakmiddelen nooit schadelijk zijn voor de omgeving, maar ook niet voor het milieu in het algemeen. Bent u bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen binnen uw bedrijf? Dan past onze milieuvriendelijke reiniging van uw PVC vloer perfect binnen dit bedrijfsbeleid. Vragen over onze dienstverlening, onze werkwijze of onze schoonmaakproducten? Neem dan contact met ons op.

Neem direct contact met ons op