Bel ons op 085 8200784

Vloerreiniging PVC vloer

Om de levensduur van een PVC vloer te verlengen, is het belangrijk om de vloer regelmatig goed schoon te maken. Een schone vloer ziet er niet alleen beter uit, maar slijt bovendien minder snel dan een vieze vloer. Dit betekent dat u door goed onderhoud langer kunt genieten van uw PVC vloer. 

Chem-Dry Ramaker: uw schoonmaakspecialist voor de PVC vloer

vloerreiniging PVCU kunt uw PVC vloer zelf reinigen, maar de kans is groot dat u na uw eigen inspanning niet het gewenste eindresultaat heeft. Het zelf reinigen van een PVC vloer is namelijk nog niet zo eenvoudig, onder andere omdat u hier de juiste schoonmaakmiddelen voor nodig heeft. Wilt u zeker weten dat uw vloer op de juiste manier schoongemaakt wordt? Dan kan Chem-Dry Ramaker u helpen met de vloerreiniging van uw PVC vloer

Chem-Dry Ramaker is een ervaren schoonmaakbedrijf dat verschillende soorten vloeren kan reinigen. Heeft u een PVC vloer die op professionele wijze schoongemaakt moet worden, dan helpen wij u graag door dit project van u over te nemen. Wij reinigen uw vloer altijd met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen die speciaal voor PVC vloeren ontwikkeld zijn. Zo weet u zeker dat uw vloer helemaal schoon wordt, maar ook dat u het milieu niet schaadt met uw vloerreiniging. Zeker als uw bedrijf met maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) bezig is, is het gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen bij de vloerreiniging een must. 

Altijd het beste resultaat met Chem-Dry Ramaker

Door onze jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche, weten wij precies hoe wij uw vloer moeten reinigen. Ook bij hardnekkige vlekken reinigen wij uw vloer tot de vloerbedekking er weer zo goed als nieuw uit ziet, voor het beste eindresultaat. Meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op om uw vragen te laten beantwoorden.

Neem direct contact met ons op