Bel ons op 085 8200784

PVC vloer laten reinigen

De uitstraling van de vloer in uw kantoorpand heeft grote invloed op de algemene uitstraling van uw kantoorruimte. Is de PVC vloer in uw kantoorpand vies, dan heeft dit een negatief effect op de uitstraling van uw kantoor en dus van uw bedrijf. Blijf daarom nooit te lang zitten met een vieze vloer in uw kantoor, maar laat de PVC vloer reinigen door een schoonmaakexpert. 

De PVC vloer laten reinigen: raadpleeg een expert

vloerreiniging PVCEen standaard houten vloer of een standaard tegelvloer kunt u zelf reinigen, maar bij een PVC vloer is dit niet het geval. Voor deze vloer moet u namelijk niet alleen de juiste schoonmaakmiddelen gebruiken, maar heeft u ook specifieke kennis nodig over het reinigen van de vloer. Reinig uw PVC vloer daarom nooit zelf, maar schakel een schoonmaakexpert in om dit voor u te doen. Een schoonmaakexpert die u kan helpen met deze klus, is Chem-Dry Ramaker. 

Chem-Dry Ramaker is al jaren gespecialiseerd in het reinigen van verschillende soorten vloeren, waaronder de PVC vloer die in veel kantoorruimtes ligt. Het maakt niet uit of het om een groot oppervlak met PVC vloer gaat of het een kleine ruimte betreft, want wij helpen u graag om uw vloer schoon te maken. Dit kan eenmalig, maar ook periodiek voor het beste onderhoud van de vloer. 

Chem-Dry Ramaker: uw vloerexpert uit het noorden

Wij hebben een groot werkgebied en is actief in de provincies Drenthe, Overijssel en Gelderland. Het maakt niet uit waar u in het noorden van het land woont, want wij komen graag bij u langs om uw PVC vloer met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen te reinigen. Meer weten? Neem dan contact met ons op en kom meer te weten over onze dienstverlening.

Direct contact opnemen