Bel ons op 085 8200784

PVC vloer onderhouden

Heeft u in een hoogwaardige PVC vloer geïnvesteerd voor uw bedrijf, dan wilt u hier uiteraard zo lang mogelijk plezier van hebben. Een PVC vloer heeft een lange levensduur, maar deze levensduur is alleen van toepassing op vloeren die goed onderhouden en gereinigd worden. Onderhoudt u uw vloer niet voldoende of zelfs helemaal niet, dan is de kans groter dat u snel in een nieuwe vloer moet investeren. 

Het onderhoud van de PVC vloer voor een langere levensduur

vloerreiniging PVCDoor een PVC vloer goed te laten onderhouden, profiteert u van diverse voordelen. Ten eerste weet u op deze manier dat de vloer altijd schoon en representatief is en hier profiteert het hele bedrijf van. Daarnaast zorgt u er met periodiek onderhoud voor dat eventuele zwakke punten van de vloer tijdig opgemerkt worden, zodat deze snel aangepakt kunnen worden door een expert. Door op deze manier problemen met de vloer te voorkomen, bespaart u veel geld. Tot slot kan de levensduur van de vloer verlengd worden, wat betekent dat u langer plezier heeft van de PVC vloer in uw bedrijfspand. 

Chem-Dry Ramaker helpt u graag om van de voordelen van vloeronderhoud te profiteren. Wij bieden periodiek onderhoud aan volgens diverse onderhoudscontracten, waarbij u zelf kiest hoe vaak onze experts langs moeten komen om uw vloer onder handen te nemen. En wilt u de vloer eenmalig laten reinigen? Dat is ook altijd mogelijk. 

Professionele PVC vloerreiniging door Chem-Dry Ramaker

Chem-Dry Ramaker is al jaren gespecialiseerd in het op professionele wijze reinigen van PVC vloeren. Wij gebruiken alleen de beste schoonmaakmiddelen, hebben alleen vakbekwame schoonmakers in dienst en werken altijd met een flinke portie passie voor het vak. Meer weten over onze diensten en werkwijze op het gebied van PVC vloerreiniging? Neem dan contact met ons op.

Neem direct contact met ons op