Bel ons gratis op 0800 020 10 69

Marmer vloer laten polijsten

marmerenvloerIs uw marmeren vloer toe aan onderhoud? Als uw marmer vloer slijtage of doffe vlekken of strepen van het lopen vertoont, dan is een professionele onderhoudsbeurt nodig. Chem-Dry Ramaker is dé specialist in schoonmaak van vloeren. Wij hebben ervaring met verschillende soorten marmer. In onze 20 jaar ervaring hebben wij geleerd dat een marmer vloer moet stralen om tot zijn recht te komen. Dit nemen wij ook grondig ter harte.

Neem contact met ons op

Waarom kiezen voor Chem-Dry Ramaker?

Voor we aan uw vloer beginnen, maken wij samen met u een plan op. Wij bespreken met u welke werken wij zullen uitvoeren. Zo rekenen wij bijvoorbeeld geen voorrijkosten. We starten met het professioneel reinigen van uw vloer door middel van machines die het vuil diepgaand verwijderen. Daarvoor gebruiken wij alleen milieuvriendelijke producten. Vervolgens polijsten wij de vloer en brengen een beschermlaag aan. Deze laag is vuil- en vochtafstotend en tevens slipvrij. Op al deze werken geven wij een garantie. Chem-Dry Ramaker is pas tevreden als u dat ook bent.

Chem-Dry Ramaker neemt ook grote gebouwen onder handen

Wij zijn zodanig uitgerust dat we ook grote projecten aankunnen. Wij gaan op dezelfde minutieuze manier te werk als bij kleinere vloeren. Het onderhoud, reinigen en polijsten gebeurt op dagen die u het beste uitkomen, zodat wij zo weinig mogelijk uw werkzaamheden storen. Ook hier staan hygiëne en veiligheid hoog in ons vaandel. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende bespreking. Schakel Chem-Dry Ramaker in als specialist in de schoonmaak van vloeren en geef uw vloer de schittering die deze verdient! Neem contact met ons op door te bellen naar 0528 - 266 575 ons een mail te sturen of ons contactformulier in te vullen.