Bel ons op 085 8200784

Linoleum vloer grondig reinigen

U wilt dat uw linoleum er altijd stralend bij ligt? Wellicht zorgt u goed voor uw vloerbekleding, maar merkt na een tijd dat er doffe of beschadigde delen ontstaan. Dan mag u niet langer wachten, want uw vloer heeft dan een diepgaande reinigingsbeurt nodig. Indien u in de omgeving van Overijssel, Drenthe of Gelderland/Achterhoek uw vloerbekleding wilt laten schoonmaken, dan nemen wij dit graag in onze handen.

Linoleum vloer laten reinigen

Wij stellen vooraf een uitgebreid schoonmaakplan op en bespreken dit graag met u. Chem-Dry Ramaker gebruikt alleen milieuvriendelijke onderhoudsproducten die geen zeep bevatten. U betaalt geen voorrijkosten en u krijgt garantie op onze werken. Tevens doen wij geen nodeloos onderhoud en wij hebben specialisten met 19 jaar ervaring. Dit zijn onze grote troeven, waardoor u op een budgetvriendelijke manier uw linoleum bij ons kunt laten schoonmaken. Wij verlaten pas uw pand als u volledig tevreden bent over uw nieuwe vloer.

De juiste aanpak voor uw vloerbekleding

Het reinigen start altijd met het verwijderen van de oude waslagen. Dit gebeurt met aangepaste machines. Diep ingedrongen vuil wordt weggehaald. Indien nodig herstellen wij gaten en diepe krassen. Dit herstellen gebeurt eveneens met professioneel materiaal. Als laatste brengen wij een beschermende vuil- en vochtwerende laag aan die eventueel antislip is. Wij gaan immers voor hygiëne en veiligheid.

Grote gebouwen krijgen dezelfde zorgen

In scholen, ziekenhuizen en kantoren is het reinigen en herstellen van vloerbekleding vaker nodig. Er wordt intens over de vloeren gelopen en meubels worden er vaak verschoven. Er wordt soms met een beperkt budget gewerkt, en ook daar hebben wij oog voor. Kleine of grote projecten: wij zijn altijd even gedreven om uw linoleumvloer terug stralend te maken.