Bel ons op 085 8200784

Linoleum laten reinigen

Een vloer in linoleum straalt klasse uit. Er is echter één voorwaarde: u moet deze vloerbekleding op tijd reinigen en onderhouden. Ook al ziet u zorgvuldig toe op het schoonmaken en onderhoud van uw vloerbekleding, het langdurig gebruik laat zijn sporen na. Linoleum gaat krassen, slijtagesporen en misschien gaten vertonen. Maar wees gerust: u hoeft daarom uw vloerbekleding niet te vervangen. Chem-Dry Ramaker biedt u een professioneel reinigingsplan, gebaseerd op 19 jaar ervaring.

Grondig laten reinigen en beschermen

Chem-Dry Ramaker maakt uw vloer eerst diepgaand schoon. Wij gebruiken daarbij enkel milieuvriendelijke producten en gebruiken geen zeep. De lagen boenwas waartussen het vuil opgehoopt zit, worden volledig weggehaald. Op dat moment gaan wij elke beschadiging herstellen. Na dit proces ziet uw vloerbekleding er als nieuw uit. Maar wij houden het hier niet bij. Uw vloer krijgt nog een sterke afwerkingslaag die vocht- en vuilafstotend is en antislip kan gemaakt worden. Op al deze werkzaamheden krijgt u een correcte garantie.

Doe geen onnodige kosten

Chem-Dry bekijkt met u het hele plaatje, enkel de nodige werkzaamheden worden uitgevoerd en wij bezorgen u van tevoren een gedetailleerd voorstel. Tevens gaan wij voor duurzaamheid op lange termijn. Wij werken vooral in de regio's Drenthe, Gelderland/Achterhoek en Overijssel en daarom betaalt u ook geen voorrijkosten.

Kantoren, scholen, ziekenhuizen en andere grote gebouwen

In dit soort gebouwen hebben linoleumvloeren het hard te verduren. Daar zijn wij ons van bewust, en wij gaan dan ook met de nodige zorgen deze vloerbekleding schoonmaken en herstellen. Het onderhoud gebeurt op dagen en uren die u het beste passen, zodat wij uw activiteiten zo min mogelijk verstoren. Wij behandelen deze grote projecten alsof het onze eigen vloerbekleding zou zijn.