Bel ons op 085 8200784

Kleed laten reinigen door Chem-Dry Ramaker 

U loopt iedere dag over het vloerkleed in uw woning. Niet alleen zonder schoenen aan uw voeten, maar helaas ook met (vieze) schoenen. Omdat u iedere dag over het vloerkleed loopt, is het niet zo vreemd dat het kleed na een tijdje vies wordt. Ziet uw vloerkleed er niet meer netjes uit door vele kleine en grote vlekken? Dan komen wij uw vloerkleed graag professioneel reinigen. 

Neem contact met ons op

Een brandschoon vloerkleed met Chem-Dry Ramaker 

U kunt uw vloerkleed zelf proberen te reinigen, maar dit is nog niet zo gemakkelijk. Zeker als er grote en hardnekkige vlekken in het vloerkleed zitten, is de kans groot dat u de stof niet helemaal schoon krijgt. Huurt u onze meubelreinigers in voor deze klus, dan weet u zeker dat uw vloerkleed helemaal schoon wordt. Onze tapijtreinigers hebben namelijk al jaren ervaring in het vak en gebruiken alleen de beste schoonmaakmiddelen. Zij krijgen zelfs grote en hardnekkige vlekken uit uw favoriete vloerkleed. 

Professionele reiniging op locatie 

U hoeft uw vloerkleed niet naar Chem-Dry Ramaker te brengen om het te laten reinigen, wij komen namelijk naar uw huis. Dit betekent dat u zelf geen enkele moeite hoeft te doen om uw kleed te laten reinigen. U ontvang onze professionele tapijtreinigers, zij gaan aan de slag en voor u het weet, is uw vloerkleed helemaal schoon. 

Milieuvriendelijke reiniging door professionals 

Verder is het goed om te weten dat wij enkel met milieuvriendelijke producten werken bij het reinigen van uw vloerkleed. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over het milieu. Wilt u meer weten over onze schoonmaakmiddelen of werkwijze? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen al uw vragen beantwoorden. Om een afspraak te maken, kunt u ook contact opnemen met Chem-Dry Ramaker.