Bel ons op 085 8200784

Trap tapijt reinigen

Naast het tapijt op uw vloer heeft u mogelijk ook tapijt op uw trap. Ook dit wilt u natuurlijk, net als uw vloerbedekking, schoon en fris houden. Omdat vervangen van het tapijt op uw vloer en trap erg prijzig is, is reiniging de perfect oplossing om het weer lang mee te laten gaan.

Het is wel belangrijk dat het niet beschadigd is, anders heeft reiniging weinig zin. Na een professionele reiniging door ChemDry Ramaker is uw trap tapijt weer fris, schoon en als nieuw!


Uw trap tapijt laten reinigen

Is uw tapijt dus niet fris meer of is het vuil en krijgt u het zelf niet meer mooi schoon? ChemDry Ramaker is uw specialist in het reinigen van alle type tapijt. Of het nu gaat om vloerkleden of tapijt op uw vloer of trap, onze specialisten staan voor u klaar. Dit doen wij voor zowel particulieren als bedrijven in de provincies Drenthe, Overijssel en Gelderland zonder voorrijkosten te rekenen.

Neem direct contact op

 

Zelf uw trap tapijt onderhouden

Het mooi en fris houden van het tapijt op uw trap begint natuurlijk met onderhoudt en goed gebruik. Hiermee verlengt u de levensduur van uw tapijt en voorkomt u dat u vuil het tapijt inloopt. Wanneer u dit structureel goed doet, voorkomt u slijtage en de noodzaak om onnodig vaak uw trap tapijt te laten reinigen. Wat u zelf kunt doen om uw trap tapijt langer mee te laten gaan is het niet dragen van schoenen wanneer u uw trap op of afloopt. Wanneer u dit wel doet zullen er namelijk zand en vuilresten van uw schoenen op uw trap tapijt komen, die u er vervolgens in loopt.

 

Verleng zo de levensduur van uw trap tapijt

Om de levensduur van uw trap tapijt te verlengen raden wij u ook aan uw trap tapijt zelf goed te onderhouden. Dit kunt u gemakkelijk doen door deze een paar keer per week goed te stofzuigen. Hierbij heeft het de voorkeur om een borstelkop te gebruiken, hiermee verwijdert u zand en vuil nóg beter en voorkomt u onnodige slijtage.


Werkwijze van Chem-Dry Ramaker

Het unieke aan de ChemDry koolzuurreinigingsmethode is dat het tussen de 80 en 90% minder vocht gebruikt als andere reinigingsmethodes. Hierdoor is uw trap snel weer te gebruiken én verkleinen wij het risico op schimmelvorming. Daarnaast maakt het geen gebruik van schoonmaakmiddelen en chemicaliën, hierdoor is het een veilige en verantwoorde manier om uw tap te reinigen. Dit zijn slechts twee van de unieke voordelen van het laten reinigen van uw trap tapijt door ChemDry Ramaker, lees de volledige werkwijze en voordelen hier.

 

Interesse in trap tapijt reiniging?

Heeft u nog vragen over het reinigen van uw trap tapijt? Onze specialisten staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden, vul hiervoor het contactformulier in met uw vraag. Wilt u direct een afspraak maken om uw trap tapijt weer als nieuw te krijgen? Wacht dan niet langer en neem direct contact met ons op.

Neem direct contact op

 

Contactformulier 

Uw gegevens