Bel ons op 085 8200784

Vloerkleden laten reinigen? Schakel Chem-Dry Ramaker in

U heeft al jaren plezier van dat prachtige vloerkleed in uw woning, maar nu is het kleed wel erg vies geworden. U kunt niet meer van de vloerdecoratie genieten, maar ergert zich aan de vele vlekken op het tapijt. De oplossing is niet het kopen van een nieuw kleed, maar het inschakelen van Chem-Dry Ramaker. Wij kunnen uw favoriete vloerkleed namelijk vakkundig schoonmaken.

Contact opnemen

Vakkundige, snelle én milieuvriendelijke reiniging

Schakelt u ons in voor een professionele reiniging van uw kleed, dan weet u zeker dat het tapijt grondig gereinigd wordt. Niet alleen de opvallende vlekken zullen verdwijnen: ook de kleinere, onopvallende vlekken gaan allemaal weg. Uw groezelige kleed ziet er ineens weer zo goed als nieuw uit. 

Daarnaast reinigen wij niet alleen vakkundig, maar ook snel. Voor u het weet, zijn onze schoonmakers klaar met uw kleed. En omdat we met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen werken, hoeft u zich geen zorgen te maken over het milieu. 


Geld besparen? Laat uw vloerkleed reinigen

Wilt u geld besparen? Koop dan geen nieuw kleed, maar laat uw oude kleed schoonmaken. Door uw kleed schoon te laten maken, kunt u hier langer van genieten. Dit betekent dat u niet naar de vloerkleden winkel hoeft en op de lange termijn geld bespaart. 


Chem-Dry Ramaker: altijd reiniging met garantie

Chem-Dry Ramaker reinigt vloerkleden altijd met garantie. Is uw kleed toch niet helemaal schoon? Dan komen wij graag terug om het tapijt nog een keer onder handen te nemen. Door onze garantie op werkzaamheden, weet u zeker dat u tevreden zal zijn met het eindresultaat na de reiniging. Meer weten? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze expertise, onze werkwijze en onze schoonmaakmiddelen.